Текстове на песни на Ricky Martin

Текстове на песниПреводиЗаявки за превод
A medio vivirиспански
A Medio Vivir (1995)
албански
английски
арабски
италиански
корейски
полски
руски
турски
френски
хърватски
чешки
A quién quiera escucharиспански
A quien quiera escuchar (2015)
албански
английски
руски
сръбски
френски
чешки
арабски
Adiósиспански
A quien quiera escuchar (2015)
албански
английски
китайски
корейски
немски
нидерландски
персийски
португалски
румънски
руски
сръбски
турски
френски
чешки
Adiós (English Version)английскигръцки
испански
китайски
нидерландски
румънски
сръбски
турски
френски
Adiós (Turkish Version)английски, испански
Adiós
английски
испански
турски
френски
Adios te digoиспански
Vuelve (1998)
английски
сръбски
френски
чешки
унгарски
Amorанглийски
Sound Loaded (2000)
испански
сръбски
френски
Are You In It For Loveанглийски
Sound Loaded (2000)
испански #1 #2
сръбски
френски
Así Es La Vidaиспански
Vuelve (1998)
английски
френски
чешки
Asignatura Pendienteиспански
Almas Del Silencio (2003)
английски #1 #2 #3
полски
сръбски
френски
чешки
Ayúdameиспански
Me Amarás (1993)
английски
френски
хинди
чешки
Bare My Soul (Unreleased Song)английски
Life (2005)
сръбски
френски
Basta Yaиспански
Música + Alma + Sexo (2011)
английски
сръбски
турски
чешки
арабски
френски
Be Careful (Cuidado Con Mi Corazón)английски, испански
Ricky Martin (1999)
английски
персийски
полски
сръбски #1 #2
френски
Bella (She's All I Ever Had)испански
Ricky Martin (1999)
английски
гръцки
румънски
френски
чешки
Besos De Fuegoиспански
Almas Del Silencio (2003)
английски
сръбски
фински
френски
чешки
Bombón De Azúcarиспански
A Medio Vivir (1995)
английски
чешки
френски
Cae De Unaиспански
PAUSA 2020
английски
български
Cambia La Pielиспански
Sound Loaded (2000)
английски #1 #2
френски
чешки
Cántaloиспански
PAUSA 2020
български
немски
английски
гръцки
Cántame Tu Vidaиспански
MAS
английски
сръбски
френски
чешки
Casi Un Boleroиспански
Vuelve (1998)
английски #1 #2
немски
персийски
сръбски
френски
чешки
Come To Meанглийски
Sound Loaded (2000)
сръбски
френски
Come With Meанглийски
Come With Me - Single (2013)
азербайджански
испански
сръбски
тонгански
турски
унгарски
френски
Come With Me (Spanish Version)испански
Come With Me - Single (2013)
английски
сръбски
турски
Cómo Decirte Adiósиспански
A Medio Vivir (1995)
английски
румънски
френски
хърватски
чешки
унгарски
Con Tu Nombreиспански
MTV Unplugged (2007)
английски
сръбски
турски
френски
чешки
Conmigo Nadie Puedeиспански
Ricky Martin (1991)
английски
чешки
френски
Corazónиспански
A Medio Vivir (1995)
английски
сръбски
турски
френски
чешки
шведски
Corazón Entre Nubesиспански
Ricky Martin (1991)
английски
чешки
френски
Corazonadoиспански
Vuelve (1998)
английски
френски
френски (хаитянски креолски)
хърватски
чешки
Cuanto me acuerdo de tiиспански
A quien quiera escuchar (2015)
английски
полски
чешки
френски
Dame Másиспански
Sound Loaded (2000)
английски
чешки
френски
Déjate Llevarиспански
Life (2005)
английски
гръцки
чешки
френски
Diga que me queresпортугалски
Fogo Contra Fogo (1992)
Dime Que Me Quieresиспански
Ricky Martin (1991)
английски
хърватски
чешки
френски
Disparo al Corazónиспански
A quien quiera escuchar (2015)
албански
английски #1 #2
италиански
корейски
сръбски
турски
унгарски
френски
хърватски
чешки
арабски
персийски
Dónde Estarásиспански
A Medio Vivir (1995)
английски
сръбски
чешки
френски
Drop it on meанглийски, испански
Life (2005)
арабски
персийски
сръбски
гръцки
френски
El Amor De Mi Vidaиспански
Ricky Martin (1991)
английски #1 #2
сръбски
чешки
френски
Ella Esиспански
Me Amarás (1993)
английски
френски
чешки
Entre El Amor Y Los Halagosиспански
Me Amarás (1993)
английски
френски
френски (хаитянски креолски)
чешки
Entre o amor e o carinhoпортугалски
Entre O Amor E O Carinho (1993)
френски
Eres como el aireиспански
Me amarás (1993)
английски
френски
чешки
Es Mejor Decirse Adiósиспански
Me Amarás (1993)
английски
чешки
унгарски
френски
Fiebreиспански
Cd Single
английски
полски
португалски
руски #1 #2
сръбски
турски
унгарски
хърватски
чешки
Fiebre (Solo version)испанскисръбски
Fogo contra fogoпортугалски
Fogo Contra Fogo (1992)
френски
Frioиспански
Música + Alma + Sexo (2011)
английски #1 #2 #3
български
корейски
полски
румънски
сръбски
турски
френски
чешки
арабски
унгарски
Fuego Contra Fuegoиспански
Ricky Martin (1991)
английски
персийски
румънски
руски
турски
чешки
френски
Fuego De Noche, Nieve De Díaиспански
A Medio Vivir (1995)
английски
руски
френски
чешки
арабски
Gracias Por Pensar En Miиспански
Vuelve (1998)
английски
чешки
френски
Hagamos El Amorиспански
Vuelve (1998)
английски
сръбски
френски
чешки
I Amанглийски
Life (2005)
сръбски
френски
I Am Made Of Youанглийски
Ricky Martin (1999)
сръбски
френски
I Count The Minutesанглийски
Ricky Martin (1999)
сръбски #1 #2
френски
I Don't Careанглийски
Life (2005)
персийски
сръбски
турски
арабски
I Won't Desert Youанглийски
Life (2005)
гръцки
турски
френски
I'm On My Wayанглийски
Ricky Martin (1999)
If You Ever Saw Herанглийски
Sound Loaded (2000)
сръбски
френски
Isla Bellaиспански
A quien quiera escuchar (2015)
английски
арабски
гръцки
сръбски #1 #2
турски
френски
чешки
унгарски
It's Alrightанглийски
Life (2005)
персийски
френски
It's Alright (feat. M. Pokora)английски, френски
Life (2005)
немски
унгарски
Jaleoанглийски
Almas Del Silencio (2003)
сръбски
азербайджански
Jaleoиспански
Almas Del Silencio (2003)
английски
гръцки
румънски
френски
чешки
Jamásиспански
Almas Del Silencio (2003)
английски
френски
чешки
Jezabelанглийски
Sound Loaded (2000)
френски
Juego de ajedrezиспански
Ricky Martin (1991)
английски
чешки
френски
Juramentoиспански
Almas Del Silencio (2003)
английски
персийски
руски
сръбски #1 #2
фински
френски
чешки
La Bombaиспански
Vuelve (1998)
английски
гръцки
италиански
корейски
полски
сръбски
фински
френски
чешки
шведски
La copa de la vidaиспански
Vuelve (1998)
английски
арабски
италиански
нидерландски
персийски
сръбски
френски
хърватски
чешки
La mordiditaиспански
A quien quiera escuchar (2015)
азербайджански
английски #1 #2
гръцки
корейски
нидерландски
персийски
полски
румънски
сръбски
турски
унгарски
фински
френски
чешки
италиански
Las Almas Del Silencioиспански
Almas Del Silencio (2003)
английски
сръбски
френски
чешки
Liarанглийски
Música + Alma + Sexo (2011)
сръбски
френски
Lifeанглийски
Life (2005)
френски
Livin La Vida Locaанглийски
Ricky Martin (1991)
арабски
гръцки #1 #2
испански
италиански
китайски
корейски
немски
персийски
португалски
румънски
руски
сръбски #1 #2
турски
украински
унгарски
фински
френски
хърватски
шведски #1 #2
Livin' La Vida Locaиспански
Ricky Martin (1999)
английски
немски
полски
фински
Lo Mejor De Mi Vida Eres Túиспански
Música + Alma + Sexo (2011)
английски
иврит
каталунски
корейски
полски
сръбски
френски
чешки
Lo Que Nos Pase, Pasaráиспански
Me Amarás (1993)
френски
Loadedанглийски
Sound Loaded (2000)
френски
Lola, Lolaиспански
Vuelve (1998)
английски
чешки
френски
Love You For A Dayанглийски
Ricky Martin (1999)
френски
Marcia Bailaиспански
Vuelve (1998)
английски
френски
чешки
Mariaиспански
A Medio Vivir (1995)
английски #1 #2
гръцки
италиански
немски
персийски
полски
румънски
руски #1 #2
сръбски #1 #2
турски
унгарски
фински #1 #2
френски
хърватски
украински
Maria (Portuguese)португалскианглийски
Maria (Spanglish Radio Edit)английски, испански
Másиспански
Música + Alma + Sexo (2011)
английски #1 #2
малайски
турски
фински
чешки
френски
Mátame Otra Vezиспански
A quien quiera escuchar (2015)
английски
арабски
турски
чешки
Me Amarásиспански
Me Amarás (1993)
английски
френски
чешки
Me amarás (português)португалски
Me Amarás (1993)
Mr. Put It Downанглийски
Cd Single
Munecos De Papelиспански (староиспански)
Muñecos de Papel
Nadaиспански
A quien quiera escuchar (2015)
английски #1 #2
арабски
чешки
Nada Es Imposibleиспански
A Medio Vivir (1995)
английски
румънски
чешки
френски
Nadie Más Que Túиспански
Almas Del Silencio (2003)
английски #1 #2
китайски
френски
чешки
арабски
Náufragoиспански
A quien quiera escuchar (2015)
английски #1 #2
арабски
френски
чешки
унгарски
No importa la distancia [Go the distance]испански
Hercules: An Original Walt Disney Records Soundtrack (1997)
английски #1 #2
френски #1 #2
хърватски
чешки
No Me Pidas Másиспански
Me Amarás (1993)
английски
чешки
френски
No Te Mientoиспански
Música + Alma + Sexo (2011)
английски
арабски
руски
сръбски
френски
хърватски
чешки
Nobody Wants To Be Lonelyанглийски
Sound Loaded (2000)
гръцки #1 #2
испански
италиански
персийски
полски
румънски #1 #2
сръбски
турски
унгарски
френски
чешки
O amor da minha vidaпортугалски
O que tiver que ser, seráпортугалски
Me Amarás (1993)
One Night Manанглийски
Sound Loaded (2000)
френски
Pégateиспански
MTV Unplugged (2007)
английски
сръбски
френски
чешки
италиански
турски
Perdido sin tiиспански
Vuelve (1998)
английски #1 #2
сръбски
турски
фински
френски
хинди
чешки
арабски
Perdónameиспански
A quien quiera escuchar (2015)
албански
английски
арабски
гръцки
персийски
полски
сръбски #1 #2
турски
френски #1 #2
хърватски
чешки
Perdóname (Urban Version)испански
A quien quiera escuchar (2015)
румънски
френски
хърватски
Popotitosиспански
Ricky Martin (1991)
френски
Por Arriba, Por Abajoиспански
Vuelve (1998)
английски
сръбски
чешки
френски
Private Emotionанглийски
Ricky Martin (1999)
гръцки
испански
италиански
румънски
руски
сръбски
турски
френски
чешки
Que Dia Es Hoyиспански
Me Amarás (1993)
персийски
френски
Que Más Daиспански
Life (2005)
английски
чешки
френски
Quiéremeиспански
PAUSA 2020
български
Raza De Mil Coloresиспански
Almas Del Silencio (2003)
английски
немски
сръбски
френски
чешки
Recuerdoиспански
PAUSA 2020
сръбски
български
Relight My Fireанглийски
Cd Single
сръбски
френски
Revoluciónиспански
A Medio Vivir (1995)
руски
френски
Saint Tropezанглийски
Sound Loaded (2000)
френски
Sambaпортугалски
Música + Alma + Sexo (2011)
английски #1 #2
френски
чешки
Save The Danceанглийски
Life (2005)
френски
Ser Felizиспански
Ricky Martin (1991)
английски
чешки
френски
Será Seráиспански
Música + Alma + Sexo (2011)
английски
чешки
френски
Shake Your Bon-Bonанглийски
Ricky Martin (1999)
фински
френски
немски
She Bangsанглийски
Sound Loaded (2000)
испански
италиански
немски
сръбски
турски
унгарски
френски
She Bangsиспански
Sound Loaded (2000)
английски
фински
She's All I Ever Hadанглийски
Ricky Martin (1999)
испански
персийски
румънски
сръбски
унгарски
фински
френски
Shineанглийски
Música + Alma + Sexo (2011)
сръбски
френски
Si Tú Te Vasиспански
Almas Del Silencio (2003)
английски
френски
чешки
Si Ya No Estás Aquíиспански
Almas Del Silencio (2003)
английски
сръбски
френски
чешки
Simpleиспански
PAUSA 2020
български
Sólo quiero amarteиспански
Sound Loaded (2000)
английски
персийски
сръбски
турски
фински
чешки
френски
Somos La Semillaиспански
A Medio Vivir (1995)
английски
гръцки
френски
Soñadorиспански
Música + Alma + Sexo (2011)
английски
сръбски
френски
чешки
Spanish Eyesанглийски
Ricky Martin (1999)
испански
френски
Stop Time Tonightанглийски
Life (2005)
френски
Susanaиспански
Ricky Martin (1991)
английски
сръбски
хърватски
чешки
френски
Tal Vezиспански
Almas Del Silencio (2003)
английски #1 #2 #3
гръцки
италиански
китайски
корейски
македонски
полски
румънски
руски
сръбски
турски
френски
чешки
арабски
Te Busco Y Te Alcanzoиспански
Música + Alma + Sexo (2011)
английски
португалски
френски
хърватски
чешки
арабски
Te Extraño, Te Olvido, Te Amoиспански
A Medio Vivir (1995)
английски #1 #2 #3
босненски
китайски
корейски
македонски
полски
румънски
руски
сръбски
турски
френски
хърватски
чешки
арабски
унгарски
Te Quero, Te Esqueço, Te Amoпортугалски
A Medio Vivir (1995)
английски
Te Vasиспански
Música + Alma + Sexo (2011)
английски
руски
сръбски
френски
чешки
Te Voy A Conquistarиспански
Ricky Martin (1991)
френски
The Best Thing About Me Is Youанглийски
Música + Alma + Sexo (2011)
каталунски
турски
френски
The Cup Of Lifeанглийски, испански
Ricky Martin (1999)
английски
арабски
немски
персийски
френски
хърватски
The Touchанглийски
Sound Loaded (2000)
френски
This Is Goodанглийски
Life (2005)
френски
Tiburonesиспански
PAUSA 2020
английски
български
гръцки
полски
румънски
сръбски
хърватски
Til I Get To Youанглийски
Life (2005)
Tu recuerdoиспански
MTV Unplugged (2007)
английски #1 #2 #3 #4 #5 #6
гръцки
китайски
румънски #1 #2
руски #1 #2
сръбски #1 #2
турски
френски
чешки
Tú Y Yoиспански
Música + Alma + Sexo (2011)
английски
български
сръбски
чешки
френски
Ven A Míиспански
Sound Loaded (2000)
английски
чешки
френски
Vente Pa' cáиспанскиазербайджански
английски
арабски
гръцки
корейски
немски
нидерландски
полски #1 #2
румънски
руски
сръбски
тамилски
турски
унгарски
френски
италиански
фински
Vente Pa' Ca (Chinese version)английски
Vente Pa' Ca (feat. A-Lin) - Single
Vente Pa' Ca (English version)английски
Vente Pa' Ca (feat. Delta Goodrem) - Single
немски
турски
Vente Pa' Ca (Hindi version)английски
Vente Pa' Ca (feat. Akasa) - Single
Vidaанглийски, испанскианглийски
испански
италиански
сръбски
турски
френски
чешки
Vida (Portuguese version)португалски
One Love, One Rythm
английски
френски
Vida (Spanglish version)английски
Vida - EP
Volverásиспански
A Medio Vivir (1995)
английски
арабски
сръбски
турски
френски
френски (хаитянски креолски)
чешки
Vueloиспански
Ricky Martin (1991)
френски
Vuelveиспански
Vuelve (1998)
английски #1 #2 #3
гръцки
италиански
румънски
руски
сръбски
турски
унгарски
фински
френски
чешки
арабски
Y todo queda en nadaиспански
Almas Del Silencio (2003)
английски
гръцки
немски
сръбски
чешки
арабски
френски
You Stay With Meанглийски
Ricky Martin (1999)
сръбски
френски
Ricky Martin в съвместни песниПреводи
Wisin - Adrenalinaиспански
El Regreso Del Sobreviviente
азербайджански
английски #1 #2 #3
гръцки
италиански
нидерландски
персийски
полски
португалски
сръбски #1 #2 #3
турски
унгарски
хърватски
Tatiana - Amigos del mundoиспански
Feliz navidad te desean
английски
хърватски
Evita (Musical) - Dice Are Rollingанглийски
Evita (New Broadway Cast Recording (2012))
испански
Sebastián Yatra - Falta Amor (Versión Dúo)испански
Fantasía
английски
български
гръцки
полски
румънски
сръбски
турски
хърватски
Pitbull - Haciendo Ruido (ft. Ricky Martin)испански
Dale (2015)
английски
Hercules (OST) - Já não há distância [Go the distance]португалски
Hercules: An Original Walt Disney Records Soundtrack (Portoguese)
френски
Glee Cast - La Isla Bonitaанглийски, испанскипортугалски
френски
Helene Fischer - Last Christmasанглийски
Weihnachten
Eros Ramazzotti - No estámos solosиспански
e² (2007)
английски
френски
чешки
Maluma - No Se Me Quitaиспански
11:11
английски #1 #2
български
гръцки
полски
румънски
сръбски
турски
хърватски
Eros Ramazzotti - Non siamo soliиталиански
e² (2007)
английски
арабски
иврит
испански
сръбски
унгарски
фински
френски
хърватски
Tony Carreira - Perdóname испански, португалски
Sempre Mais / Le Coeur de Femmes
испански
френски
Wisin - Que se sienta el deseoиспански
Los Vaqueros: La Trilogía
английски #1 #2
арабски
Pablo Alborán - Quimeraиспански
Terral 2014
английски #1 #2
гръцки
сръбски
турски
френски
чешки
Evita (Musical) - Santa Evitaанглийски
Evita (New Broadway Cast Recording (2012))
Glee Cast - Sexy And I Know Itиспански
Glee: The Music - The Complete Season Three (2012)
английски
Artists For Haiti - Somos el mundo 25 por Haitíиспански
Somos el mundo 25 por Haití (2010)
английски
китайски
турски
украински
Jessica Cristina - Todo Es Vidaиспански
Aprendiendo A Querer (1992)
Sasha Sökol - Todos mis caminos van a tiиспански
Siento
английски
чешки
Michael Jackson - What More Can I Give?английски
Single (2003)
гръцки
чешки
Ricky Martin е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
David Bisbal - Fuego de noche, nieve de díaиспански
Tú y yo (Tour Edition)
английски
италиански
румънски
сръбски
френски
чешки
Shrek 2 (OST) - Livin' la Vida Locaанглийски, испански
Shrek 2: Motion Picture Soundtrack (2004)
Les Rita Mitsouko - Marcia Baïlaфренски
Rita Mitsouko (1984)
английски #1 #2
галски (ирландски)
испански
италиански
немски
David Bisbal - No importa la distancia [Go the distance]испанскииталиански
сръбски
френски
Свързано с(ъс) Ricky MartinОписание
MenudoИзпълнител
Коментари
Read about music throughout history