Advertisements

Текстове на песни на Roselyn Sanchez

Текстове на песниПреводиЗаявки
Amor AmorИспанскиvideo
Borinqueña (2003)
Английски
Чешки
Noche De VeranoАнглийски
Pick up Ur GameАнглийскиvideo
Single (2013)
Чешки
Social DistortionАнглийскиЧешки
Коментари