Anelia - Samo za mig (превод на Испански)

Български

Samo za mig

Само за миг погледни ме,
думи две само ти ми кажи.
С пръсти бавно по мен опиши ги. (х2)
Да останат следи.
 
Думи две само ти ми кажи,
да останат следи!
 
Само за миг погледни ме,
думи две само ти ми кажи.
С пръсти бавно по мен опиши ги. (х2)
Да останат следи.
 
Думи две само ти ми кажи,
да останат следи!
 
Само за миг погледни ме,
думи две само ти ми кажи.
С пръсти бавно по мен опиши ги. (х2)
Да останат следи.
 
Пуснато от maxsimn в Четв, 10/01/2008 - 22:00
Подравни параграфите
превод на Испански

Sólo por un instante.

Sólo por un instante mírame,
sólo dime dos palabras.
Con tus dedos suavemente dibújalas en mí.x2
para que queden huellas.
 
¡Sólo dime dos palabras,
para que queden huellas!
 
Sólo por un instante mírame,
sólo dime dos palabras.
Con tus dedos suavemente dibújalas en mí.x2
para que queden huellas.
 
¡Sólo dime dos palabras,
para que queden huellas!
 
Sólo por un instante mírame,
sólo dime dos palabras.
Con tus dedos suavemente dibújalas en mí.x2
para que queden huellas.
 
Пуснато от thedarkspy в Нед, 20/11/2011 - 11:07
Коментари