Текстове на песни на Sara'h

Текстове на песниПреводиЗаявки за превод
A Thousand Years (French Version)френски
Sara'h French Covers
английски
италиански
Aime-moi comme tu esфренскианглийски
испански
нидерландски
Allume la radio (Súbeme la radio)френски
Versions en français
румънски
сръбски
Attention (French Version)френски
Versions en Française
английски
немски
Calma (French Version)френски
Latino Versions Françaises
Ce soirфренскианглийски
Cheap thrills (French version)френскианглийски
хърватски
Crazy In Love (French Version)френски
Sara'h French Covers
Échoфренскианглийски
испански
Faded (French Version)френскианглийски
Girls Like You (French Version)френски
God is a woman (French Version)френски
sweetener
Halo (French Version)френски
Sara'h French Covers
Happier (Version française)френскианглийски
Havana (French Version)френски
Hello (Version française)френски
Versions en français
How long (french version)френски
Sara'H Covers (translations to french)
I Hate You, I Love You (French Version)френски
IDGAF (French Version)френски
Impossible (French Version)френски
Sara'h French Covers
английски
Je me souviens de toutфренски, италианскианглийски
гръцки
испански
италиански
руски
Je suis amoureuse de ton corps (Shape of You - Version Française)френски
Versions en français
английски #1 #2
италиански
немски
сръбски
фински
La force d'y croireфренски
CD Single 2014
английски #1 #2
полски
Laisse-moi t'aimerфренски
Versions en français
Listen to Your Heart (Version française)френскианглийски
Mauvais garçonфренски
La force d'y croire
английски
немски
Memories (French Traduction)френски
My heart will go on (French Version) френскианглийски
Numb (French Version) френски
Sara'H Covers (translations to French)
Perfect (French Version)френскианглийски
Photograph (French Version)френскианглийски
Shallow (French Version)френски
Someone you loved (French version)френскианглийски
Stitches (French Version)френски
Thinking Out Loud (French Version)френскианглийски
Ton cœur te fait mal (Duele el corazón)френски
Versions en français
нидерландски
румънски
сръбски #1 #2
Too good at goodbyes (French version)френскианглийски
Tout doucement (Despacito)френски
Versions en français
английски
гръцки
испански
полски
полски (силезийски диалект)
хърватски
руски
Trop de tempsфренски
Un monde à nousфренскианглийски
италиански
нидерландски
Vu du cielфренски
La force d'y croire (2014)
английски
Wake me up (Version française)френскианглийски
италиански
What About Us (Version française)френскианглийски
нидерландски
румънски
X EEKS (French Version)френскианглийски
Zombieфренскианглийски
румънски
Коментари
Read about music throughout history