Текстове на песни на Savage Garden

Savage Garden
Текстове на песниПреводиЗаявки за превод
A Thousand Wordsанглийски
Savage Garden
гръцки
румънски
руски
сръбски
френски
Affirmationанглийски
Affirmation
гръцки
датски
испански
румънски
руски
сръбски
унгарски
френски
хърватски
All Around Meанглийски
Savage Garden
Break me shake meанглийски
Savage Garden
гръцки
испански
сръбски
Californiaанглийски
Cd single
испански
Carry On Dancingанглийски
Savage Garden
руски
сръбски
Chained To Youанглийски
Affirmation
испански
руски
сръбски
Crash and Burnанглийски
Affirmation
испански
румънски
руски #1 #2
сръбски
френски
японски
унгарски
Gunning Down Romanceанглийски
Affirmation
испански
сръбски
Hold meанглийски
Affirmation
румънски
сръбски
I Don't Know You Anymoreанглийски
Affirmation
испански
италиански
румънски
сръбски
френски
I Knew I Loved Youанглийски
Affirmation
арабски
гръцки
испански
италиански
немски
португалски
румънски
руски
сръбски
турски
унгарски
фински
френски
I Want Youанглийски
Savage Garden (1997)
испански #1 #2
италиански
сръбски
турски
френски
унгарски
I'll Bet He Was Coolанглийски
Savage Garden
Last Christmasанглийски
Cd single
Love Can Move Youанглийски
Savage Garden
Mineанглийски
Savage Garden
Promisesанглийски
Savage Garden
сръбски
Santa Monicaанглийски
Savage Garden
испански
руски
сръбски
Sheанглийски
The Singles
руски
Tears of Pearlsанглийски
Savage Garden
персийски
сръбски
The Animal Songанглийски
The Animal Song
испански
румънски
руски
сръбски
The Best Thingанглийски
Affirmation
сръбски
The Lover After Meанглийски
Affirmation
испански
сръбски
френски
This Side Of Meанглийски
Truly Madly Completely: The Best of Savage Garden
сръбски
френски
To The Moon And Backанглийски
Savage Garden
арабски
български
гръцки
испански #1 #2 #3
италиански
немски
персийски
румънски
руски
сръбски #1 #2
турски #1 #2
унгарски #1 #2
фински
френски
хърватски
словашки
Truly Madly Deeplyанглийски
Truly Madly Deeply
арабски
български
гръцки
естонски
испански
италиански
китайски
немски
нидерландски
полски
румънски
руски
сръбски
турски
унгарски
фински
френски
тагалог (диалекти)
Two Beds And a Coffee Machineанглийски
Affirmation
гръцки
румънски
Universeанглийски
Savage Garden
френски
Violetанглийски
Savage Garden
You Can Still Be Freeанглийски
Affirmation
испански
румънски
Savage Garden е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
Wham! - Last Christmasанглийски
Music from the Edge of Heaven (1984)
арабски
гръцки
есперанто
индонезийски
испански
италиански #1 #2 #3
каталунски
ломбардски
немски #1 #2 #3
нидерландски
норвежки
персийски
полски
португалски
румънски #1 #2
руски #1 #2
сръбски
турски #1 #2
унгарски
френски #1 #2
чешки
шведски
японски
Коментари
Read about music throughout history