Текстове на песни на Selena Gomez

Текстове на песниПреводиЗаявки за превод
A Sweeter Placeанглийски
Rare
арабски
български
гръцки
немски
персийски
румънски
руски #1 #2
сръбски
турски #1 #2 #3
унгарски
френски
A Wish Upon A starанглийскиазербайджански
български
гръцки
испански
руски
сръбски
таджикски
турски
френски
A Year Without Rainанглийски
A Year Without Rain (2010)
азербайджански
арабски #1 #2
български
гръцки
естонски
иврит #1 #2
испански
италиански
кюрдски (сорани)
немски
нидерландски #1 #2
персийски #1 #2
португалски
румънски
руски #1 #2
сръбски #1 #2 #3
таджикски
тайски
турски #1 #2 #3 #4
унгарски
урду
фински
френски
хърватски
As A Blondeанглийски
Kiss & Tell (2009)
азербайджански
босненски
български
гръцки
испански
италиански
румънски
руски
словенски
сръбски
турски
унгарски
френски
хърватски
B.E.A.Tанглийски
Stars Dance (2013)
български
гръцки
испански
италиански
португалски
руски
сръбски
турски
унгарски
Back To Youанглийскиазербайджански
арабски
гръцки #1 #2
датски
испански
италиански
немски
нидерландски
персийски
румънски
руски
сръбски
турски #1 #2 #3
унгарски
фински
френски
Backup Dateанглийски
Single
азербайджански
български
гръцки
руски
сръбски
турски
фински
Bad Liarанглийски
SG3
азербайджански
арабски
гръцки
испански
италиански
кюрдски (сорани)
немски #1 #2
нидерландски
португалски
румънски
руски
сръбски
турски #1 #2 #3 #4
унгарски
френски
хинди
Bang Bang Bangанглийски
When the Sun Goes Down (2011)
азербайджански
гръцки
испански
персийски
румънски
руски
сръбски
турски #1 #2
унгарски #1 #2
френски
шведски
Bidi Bidi Bom Bomиспански
For You (2014)
гръцки
Birthdayанглийски
Stars Dance (2013)
азербайджански
български
гръцки
испански
италиански
персийски
португалски
руски
сръбски
турски
унгарски
френски
Body Heatанглийски
Revival (2015)
гръцки
испански
руски
сръбски
турски #1 #2 #3
хърватски
Boomerangанглийски
Single
гръцки
сръбски
турски
хърватски
Boyfriendанглийски
Rare (Deluxe)
арабски
гръцки
индонезийски
испански
немски
румънски
руски #1 #2
сръбски
турски #1 #2 #3
унгарски
фински
френски
Brain Zappedанглийски
Brain Zapped OST
босненски
гръцки
сръбски
турски
Britney Spears Medleyанглийскигръцки
испански
италиански
турски
унгарски
Camouflageанглийски
Revival (2015)
гръцки
италиански
немски
нидерландски #1 #2
португалски
румънски
сръбски
турски #1 #2 #3 #4
унгарски
фински
хърватски
Can't Steal Our Loveанглийскибосненски
гръцки
испански
персийски
руски
турски
френски
Cologneанглийски
Revival (2015)
гръцки
датски
испански
италиански
румънски
сръбски
турски #1 #2
унгарски
френски
Come and Get Itанглийски
Stars Dance (2013)
азербайджански #1 #2
арабски
босненски
български
гръцки #1 #2
датски
иврит
испански
италиански
кюрдски (сорани)
немски
нидерландски
персийски
португалски
румънски #1 #2
руски #1 #2
сръбски #1 #2
турски #1 #2 #3 #4 #5
украински
унгарски #1 #2
фински
френски
хърватски
японски
Congratulations To Meанглийски
MTV EMA's
български
гръцки
турски
унгарски
Crowded Roomанглийски
Rare
български
гръцки
немски
румънски
сръбски
турски #1 #2 #3
унгарски
френски
Cruella De Vilанглийскибългарски
гръцки
испански
румънски #1 #2
сръбски
турски
унгарски
Crushанглийски
Kiss & Tell (2009)
азербайджански
български
гръцки #1 #2
персийски
румънски
руски
сръбски
турски #1 #2
унгарски
фински
френски
Cut You Offанглийски
Rare
български
гръцки
немски
турски #1 #2 #3
Dance Againанглийски
Rare
арабски
гръцки
немски
нидерландски
румънски
словенски
сръбски
турски #1 #2
френски
хърватски #1 #2
Dicesиспански
When The Sun Goes Down (2011)
английски
гръцки
италиански
румънски
руски
сръбски
турски
френски
Do Itанглийски
For You (2014)
арабски
български
гръцки
испански
румънски
сръбски
турски
френски
Falling Downанглийски
Kiss & Tell (2009)
български
гръцки
персийски
румънски
сръбски
турски
унгарски
Fantasma De Amorиспански
When The Sun Goes Down (2011)
английски
гръцки
румънски
руски
сръбски
турски
унгарски
Feel meанглийски
Rare
гръцки
немски
румънски
турски #1 #2
Feel Meанглийски
Rare
арабски
български
гръцки
италиански
немски
персийски #1 #2
португалски
румънски #1 #2
сръбски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8
унгарски
фински
френски
хърватски
Fetishанглийскиазербайджански
арабски
гръцки #1 #2 #3
индонезийски
испански
италиански #1 #2
немски
нидерландски
португалски #1 #2
румънски #1 #2
руски #1 #2
сръбски #1 #2
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6
унгарски
фински
френски
хърватски
шведски
Fly to your heartанглийски
Single
азербайджански
български
гръцки
иврит
испански
румънски
сръбски
турски
унгарски
хърватски
Forget Forever (Rule the World)английски
Stars Dance (2013)
азербайджански
български
гръцки #1 #2
испански #1 #2
италиански #1 #2
латински
немски
персийски
румънски #1 #2
сръбски #1 #2 #3
турски #1 #2 #3 #4
унгарски
френски
Funанглийски
Rare
гръцки
немски
сръбски
турски #1 #2
Funky Junky Hatанглийски
Wizards Of Waverly Place
азербайджански
гръцки
турски
Ghost Of Youанглийски
A Year Without Rain (2010)
азербайджански
босненски
български
гръцки
испански
немски
нидерландски
персийски
португалски
румънски
руски
сръбски
турски #1 #2
унгарски
френски
Good for youанглийски
Revival (2015)
арабски
български
гръцки
датски
испански
немски
персийски
португалски
румънски
руски
сръбски
турски #1 #2 #3 #4 #5
унгарски
френски
хинди
Hands To Myselfанглийски
Revival (2015)
азербайджански
гръцки
датски
испански
италиански
кюрдски (сорани)
немски
персийски
португалски
румънски
руски
сръбски #1 #2 #3
транслитерация
турски #1 #2
унгарски
фински
френски
арабски
Headfirstанглийски
Kiss & Tell (2009)
гръцки
румънски
сръбски
Higher or Heavenанглийски
SG2
гръцки
турски
Hit The Lightsанглийски
When the Sun Goes Down (2011)
азербайджански
български
гръцки
испански
малайски
персийски
португалски
румънски
руски
сръбски
турски
унгарски
хърватски
Hold Onанглийски
Rudderless
гръцки
турски
I Don't Miss You At Allанглийски
Kiss & Tell (2009)
азербайджански
български
гръцки #1 #2
италиански
персийски
румънски
унгарски #1 #2
фински
френски
хърватски
I Got Uанглийски
Kiss & Tell (2009)
азербайджански
български
гръцки
персийски
румънски
сръбски
турски
I Like It That Wayанглийски
Stars Dance (2013)
азербайджански
арабски
български
гръцки
испански
немски
сръбски
турски
френски
I Promise Youанглийски
Kiss & Tell (2009)
азербайджански
български
гръцки
персийски
румънски
сръбски
турски
унгарски
фински
хърватски
I won't apologize английски
Kiss & Tell (2009)
азербайджански
български
гръцки
испански
италиански
персийски
румънски
турски
унгарски
хърватски
I'll never get over you getting over meанглийскигръцки
унгарски
I'm Gonna Arriveанглийски
Single
азербайджански
гръцки
турски
унгарски
If Cupid Had A Heartанглийскибългарски
гръцки
словенски
турски
Intuitionанглийски
A Year Without Rain (2010)
азербайджански
гръцки
италиански
персийски
румънски
сръбски
турски #1 #2
унгарски
It Ain't meанглийски
It Ain't Me (Single)
азербайджански
български
гръцки
испански
корейски
нидерландски
персийски
румънски
словенски
сръбски
турски #1 #2 #3
унгарски
фински
френски
хърватски
Kill 'Em With Kindnessанглийски
Revival (2015)
азербайджански
арабски
гръцки
датски
испански
италиански
немски #1 #2
нидерландски #1 #2
персийски #1 #2
полски
португалски
румънски
руски
сръбски #1 #2 #3 #4
турски #1 #2 #3 #4
украински
унгарски
фински
френски
хърватски
Kinda Crazyанглийски
Rare
гръцки
немски
румънски
сръбски
турски #1 #2
Kiss & Tellанглийски
Kiss & Tell (2009)
български
гръцки
персийски
сръбски
турски
унгарски
Let Me Get Meанглийски
Rare
гръцки
руски
сръбски
турски #1 #2
Like a Championанглийски
Stars Dance (2013)
азербайджански
български #1 #2
гръцки
испански
италиански
персийски
португалски
румънски
сръбски
турски #1 #2
унгарски
Live Like There's No Tomorrowанглийски
A Year Without Rain (2010)
азербайджански
босненски
български
гръцки
италиански
румънски
сръбски
унгарски #1 #2
Look At Her Nowанглийскиарабски
български
гръцки
индонезийски
испански #1 #2
италиански
китайски
немски
нидерландски
персийски
полски
португалски
румънски
руски
сръбски
турски #1 #2 #3 #4 #5
украински
унгарски
фински
френски
японски
азербайджански
казахски
корейски
суахили
тайски
Lose You to Love Meанглийски
Lose You to Love Me - Single
азербайджански
арабски
български
виетнамски
гръцки #1 #2
датски
иврит
испански #1 #2
италиански
латински
литовски
македонски
неаполитански
немски #1 #2
нидерландски
персийски
полски
румънски #1 #2 #3
руски #1 #2
сицилиански
словенски
сръбски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7
украински
унгарски
фински
френски
хърватски
шведски
баски (съвременен, батуа)
сардински
Love Will Rememberанглийски
Stars Dance (2013)
азербайджански
български
гръцки
испански
италиански
немски
персийски
португалски
румънски
руски #1 #2
сръбски
турски #1 #2 #3 #4 #5
унгарски #1 #2
фински
френски
хърватски
шведски
исландски
Love You Like a Love Songанглийски
When the Sun Goes Down (2011)
азербайджански
арабски
български
гръцки
датски
испански
каталунски
китайски
кюрдски (сорани)
литовски
нидерландски
персийски #1 #2
полски
португалски #1 #2
румънски
руски #1 #2
словашки
сръбски
таджикски
турски #1 #2 #3
украински
унгарски
фински
френски
хърватски
шведски
японски
Lover in Meанглийски
Stars Dance (2013)
азербайджански
български
гръцки
испански
италиански
руски
сръбски #1 #2
турски
Más (More)испански
For You (2014)
английски
гръцки
руски
Me & My Girlsанглийски
Revival (2015)
гръцки
румънски
руски
турски #1 #2 #3
Me & The Rhythmанглийски
Revival (2015)
азербайджански
гръцки
иврит
испански
малайски
персийски
сръбски
турски #1 #2
унгарски
френски
хърватски
Middle Of Nowhereанглийски
When The Sun Goes Down (2011)
босненски
български
гръцки
испански
румънски
турски
унгарски
френски
Moreанглийски
Kiss & Tell (2009)
азербайджански
български
гръцки
персийски
румънски
турски #1 #2 #3
унгарски
фински
хърватски
Music Feels Betterанглийски
Stars Dance (2013)
азербайджански
български
гръцки
испански
италиански
нидерландски
руски
сръбски
турски
унгарски
My Best Friendанглийскигръцки
My Dilemmaанглийски
When The Sun Goes Down (2011)
азербайджански
български
гръцки #1 #2
италиански #1 #2
немски
персийски
руски
сръбски
турски #1 #2 #3
унгарски #1 #2
френски
хърватски
Naturallyанглийски
Kiss & Tell (2009)
азербайджански #1 #2
албански
български
гръцки
испански
немски
персийски
португалски
румънски
руски
сръбски
турски
унгарски #1 #2
фински
френски
хърватски
шведски
Nobodyанглийски
Revival (2015)
гръцки
испански
италиански
немски
нидерландски
персийски
румънски
руски
сръбски
турски #1 #2
унгарски
френски
Nobody Does It Like Youанглийски
Stars Dance (2013)
азербайджански
гръцки
испански
италиански
немски #1 #2
сръбски
турски
унгарски
Not Over Itанглийски
Single
гръцки
Off The Chainанглийски
A Year Without Rain (2010)
гръцки
персийски
румънски
сръбски
турски
хърватски
шведски
Only Youанглийски
13 Reasons Why (A Netflix Original Series Soundtrack)
азербайджански
арабски
гръцки
испански
италиански
китайски
латински
литовски
немски
португалски
румънски #1 #2
сръбски
тайски
турски #1 #2 #3
унгарски
френски
чешки
японски
Outlawанглийски
When The Sun Goes Down (2011)
азербайджански
български
гръцки
италиански
немски
персийски
румънски
сръбски
турски
унгарски #1 #2
Outta My Hands (Loco)английски
Revival (2015)
гръцки
турски
People You Knowанглийски
Rare
български
гръцки
испански
немски
персийски
румънски
словенски
сръбски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6
унгарски
Perfectанглийски
Revival (2015)
азербайджански
гръцки #1 #2
немски
персийски
румънски
руски
сръбски
турски #1 #2 #3 #4 #5
унгарски
хърватски
Perfectlyанглийскигръцки
турски
Rareанглийски
Rare
арабски
български
гръцки
немски #1 #2
нидерландски
персийски
румънски
руски
словенски
сръбски
турски #1 #2 #3 #4
унгарски
френски
хърватски
Red Lightанглийски
Single
азербайджански
български
гръцки
сръбски
турски
унгарски
Revivalанглийски
Revival (2015)
азербайджански
арабски
гръцки
иврит
немски
румънски
сръбски
турски #1 #2
френски #1 #2
Ringанглийски
Rare
гръцки
немски
румънски
руски
словенски
сръбски
турски #1 #2
Riseанглийски
Revival (2015)
гръцки
сръбски
турски
фински
Rock Godанглийски
A Year Without Rain (2010)
гръцки
испански
сръбски
турски
унгарски
Round & Roundанглийски
A Year Without Rain (2010)
азербайджански
български
гръцки
датски
испански
персийски
румънски
сръбски
турски
унгарски #1 #2
фински
френски
Sad Serenadeанглийски
Star's Dance 2013
азербайджански
гръцки
испански
италиански
немски
персийски
румънски
сръбски
турски
унгарски
френски
индонезийски
Sad songанглийскибосненски
български
гръцки
румънски
турски
Same Old Loveанглийски
Revival (2015)
азербайджански
арабски
български
гръцки
испански
италиански
корейски
кюрдски (сорани)
персийски
португалски
румънски
руски #1 #2
сръбски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7
украински
унгарски
фински
френски
шведски
Save the Dayанглийски
Stars Dance (2013)
азербайджански
български
гръцки
испански
италиански
персийски
португалски
сръбски
турски
унгарски
фински
френски
Sheанглийски
Rare (Deluxe)
арабски
гръцки
румънски
руски #1 #2
сръбски
турски #1 #2
унгарски
Sick Of Youанглийски
A Year Without Rain (2010)
гръцки #1 #2
румънски
турски
унгарски
фински
хърватски
Slow Downанглийски
Stars Dance (2013)
азербайджански
арабски
босненски
български
гръцки
испански
италиански
персийски
португалски
румънски
руски
сръбски #1 #2 #3
турски #1 #2 #3 #4 #5
унгарски #1 #2
фински
френски
хърватски
Soberанглийски
Revival (2015)
азербайджански
гръцки
индонезийски
испански
италиански
каталунски
немски
румънски
сръбски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6
унгарски
фински
Souvenirанглийски
Rare (Deluxe)
арабски
гръцки
румънски
турски #1 #2 #3 #4
унгарски
Spotlightанглийски
A Year Without Rain (2010)
български
гръцки
румънски
турски
унгарски
френски
хърватски
Stainedанглийскигръцки #1 #2
немски
румънски
сръбски
турски #1 #2 #3
унгарски
Stars Danceанглийски
Stars Dance (2013)
азербайджански
гръцки
испански
италиански
латински
немски
персийски #1 #2
португалски
румънски
руски
сръбски #1 #2
турски #1 #2
унгарски
Stop And Eraseанглийски
Kiss & Tell (2009)
азербайджански
гръцки
персийски
румънски
унгарски
хърватски
Summer's Not Hotанглийски
A Year Without Rain (2010)
азербайджански
гръцки
румънски
сръбски #1 #2
турски
унгарски
Survivorsанглийски
Revival (2015)
босненски
гръцки
италиански
персийски
румънски
турски
Take This Chanceанглийскигръцки
испански
сръбски
Tell Me Something I Don't Knowанглийски
Kiss & Tell (2009)
азербайджански
арабски
български
гръцки
испански
румънски
сръбски
турски #1 #2
унгарски
френски
That's More Like Itанглийски
When The Sun Goes Down (2011)
гръцки
сръбски
унгарски
The Heart Wants What It Wantsанглийски
For You (2014)
азербайджански
арабски #1 #2
бенгалски
български
грузински
гръцки #1 #2 #3
датски
испански #1 #2 #3 #4 #5
италиански
китайски
кюрдски (сорани)
латински
немски
нидерландски #1 #2
персийски #1 #2 #3 #4
португалски
румънски #1 #2 #3 #4
руски #1 #2 #3 #4 #5
сръбски #1 #2 #3
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6
унгарски #1 #2
фински
френски #1 #2 #3
хърватски
шведски
The Way I Loved Youанглийски
Kiss & Tell (2009)
азербайджански
гръцки #1 #2
италиански
персийски
румънски
сръбски
турски
унгарски
фински
френски
The Zingанглийскибългарски
гръцки
True To Myselfанглийскиазербайджански
гръцки
Trust In Meанглийски
DisneyMania 7
азербайджански
гръцки
турски
унгарски
фински
хърватски
Un año sin lluvia (A Year Without Rain)испански
A Year Without Rain (2010)
английски
гръцки
италиански
полски
португалски
румънски
руски
сръбски
турски
унгарски
френски #1 #2
Undercoverанглийски
Stars Dance (2013)
азербайджански
гръцки
испански
италиански
персийски
румънски
сръбски
турски #1 #2
унгарски
Vulnerableанглийски
Rare
азербайджански
български
гръцки
немски
румънски
руски
сръбски
турски #1 #2 #3 #4
унгарски
We Own The Nightанглийски
When The Sun Goes Down (2011)
гръцки
немски
персийски
румънски
сръбски
турски
унгарски
фински
френски
When The Sun Goes Downанглийски
When The Sun Goes Down (2011)
азербайджански
гръцки
италиански
румънски
сръбски
турски #1 #2
унгарски
фински
френски
Whiplashанглийски
When The Sun Goes Down (2011)
гръцки
италиански
персийски
турски
унгарски
френски
хърватски
Who Saysанглийски
When the Sun Goes Down
азербайджански
арабски #1 #2
гръцки #1 #2
индонезийски
испански
италиански
китайски
немски #1 #2
нидерландски
персийски
португалски
румънски #1 #2
руски
сръбски
турски #1 #2 #3
унгарски
фински
френски
шведски
американски жестомимичен език
Who says (spanish version)испанскианглийски
италиански
Winter Wonderlandанглийски
All Wrapped Up Vol. 2 compilation
азербайджански
гръцки
испански
немски
персийски
румънски
сръбски
хърватски
Wolvesанглийски
Wolves - Single
азербайджански
арабски
български
гръцки
иврит
индонезийски
испански
италиански #1 #2
корейски
кюрдски (сорани)
латински
немски
персийски #1 #2
полски
португалски
румънски
руски
сръбски #1 #2
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6
унгарски
френски
хърватски #1 #2
чешки
шведски
Write Your Nameанглийски
Stars Dance (2013)
азербайджански
гръцки
испански
италиански
латински
немски
персийски
полски
румънски #1 #2
сръбски
турски
You can be my dadанглийскиазербайджански
гръцки
чешки
You Said You Loved Meанглийскиазербайджански
гръцки
персийски
румънски
сръбски
турски
френски
Selena Gomez в песни, в които е гостуващ изпълнителПреводи
Prince Royce - Already Missing Youанглийски
Soy el Mismo
азербайджански
арабски
български
гръцки
испански
италиански
немски
персийски
румънски
сръбски
турски
унгарски
френски
Julia Michaels - Anxietyанглийскигръцки
немски
португалски
румънски
руски
сръбски
турски #1 #2
фински
хърватски
Another Cinderella Story (OST) - Bang A Drumанглийски
Another Cinderella Story OST
български
гръцки
сръбски
турски
унгарски
Wizards of Waverly Place (OST) - Disappearанглийски
"Wizards of Waverly Place" OST
азербайджански
български
гръцки
немски
румънски
сръбски
турски
унгарски #1 #2
Wizards of Waverly Place (OST) - Everything Is Not What It Seemsанглийски
Wizards of Waverly Place Soundtrack [2009]
азербайджански
арабски
босненски
български
гръцки #1 #2
иврит
испански
немски
полски
румънски
руски #1 #2
сръбски
турски
унгарски
фински
френски
Various Artists - Handsанглийски
Hands - Single
Interscope Records - Hands - A Song For Orlandoанглийскиарабски
български
гръцки
испански
немски
полски
португалски
руски
сръбски
тонгански
турски
унгарски
фински
френски
шведски
Major Lazer - Hollowанглийски
Another Cinderella Story (OST) - Hurry Up And Save Meанглийски
Another Cinderella Story
азербайджански
гръцки
Benny Blanco - I Can't Get Enoughанглийски, испанскианглийски
гръцки
испански
персийски
полски
португалски
румънски
турски #1 #2 #3
хърватски
Zedd - I Want You to Knowанглийски
True Colors (2015)
гръцки #1 #2
испански #1 #2 #3
китайски
немски
нидерландски
персийски
португалски
румънски
сръбски #1 #2
турски #1 #2 #3
френски
японски
Kygo - It Ain't Meанглийски
Kids in Love
азербайджански #1 #2
албански
български
гръцки #1 #2
испански
италиански
китайски
латински
немски
нидерландски
персийски
португалски
румънски
руски
сръбски
турски
унгарски #1 #2
фински
френски
хърватски
чешки
Grup Göktürkler - Lose you to love meтурски
Lose you to love me
азербайджански
Wizards of Waverly Place (OST) - Magicанглийски
"Wizards of Waverly Place"OST
азербайджански #1 #2
босненски
български
гръцки
немски
турски
унгарски
фински
Wizards of Waverly Place (OST) - Magicalанглийски
"Wizards of Waverly Place" OST
азербайджански
гръцки
немски
руски
турски
унгарски
фински
хърватски
Wizards of Waverly Place (OST) - Make It Happenанглийски
Wizards of Waverly Place Soundtrack [2009]
немски
сръбски
унгарски
Drew Seeley - New Classicанглийски
Another Cinderella Story OST (2010)
гръцки
турски
унгарски
френски
Princess Protection Programme (OST) - One And The Sameанглийски
Princess Protection Programme OST
гръцки
испански
руски
сръбски #1 #2
турски #1 #2
шведски
Miley Cyrus - Send It Onанглийски
Single
гръцки #1 #2
немски
сръбски
турски #1 #2
унгарски
френски
Shake It Up! (OST) - Shake It Upанглийски
Shake It Up: Break It Down OST
азербайджански
босненски
гръцки
латински
португалски
румънски
сръбски
турски
унгарски
френски
Justin Bieber - Strongанглийскигръцки
румънски
турски
унгарски
DJ Snake - Taki Takiанглийски, испански
Taki Taki
английски #1 #2
гръцки
италиански
немски
нидерландски
португалски
румънски
сръбски
турски
хърватски
Cashmere Cat - Trust Nobodyанглийски
9
гръцки
датски
италиански
сръбски
турски
унгарски
Charlie Puth - We Don't Talk Anymoreанглийски
Nine Track Mind
азербайджански #1 #2
арабски
бенгалски
български
виетнамски
гръцки #1 #2 #3
датски
иврит
индонезийски
испански #1 #2
италиански
каталунски
китайски
литовски
македонски
немски
нидерландски #1 #2
персийски
полски
португалски #1 #2
румънски #1 #2 #3
руски #1 #2 #3
словашки
сръбски #1 #2
тайски
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7
унгарски
филипински/тагалог
фински
френски
хинди
хърватски
Selena Gomez е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
Mariah Carey - All I Want for Christmas Is Youанглийски
Merry Christmas (1994)
азербайджански #1 #2
албански
американски жестомимичен език
български
грузински
гръцки #1 #2
датски
иврит
индонезийски #1 #2
испански
италиански #1 #2
каталунски
китайски
корейски
латвийски
македонски
немски #1 #2
нидерландски
персийски
португалски
румънски #1 #2
руски #1 #2
словашки #1 #2
словенски
сръбски #1 #2
турски #1 #2 #3
унгарски
фински
френски #1 #2
хърватски #1 #2
чешки
шведски
японски
Ryn Weaver - Bad Guyанглийски
Single
турски
Selena - Bidi Bidi Bom Bomиспански
Amor Prohibido (1994)
английски
гръцки
сръбски
френски
Taylor Swift - I Knew You Were Troubleанглийски
Red (2012)
азербайджански #1 #2
арабски
български
галски (ирландски)
грузински
гръцки
датски
иврит
индонезийски
испански #1 #2 #3
италиански
каталунски
китайски #1 #2
корейски
македонски
немски
нидерландски
норвежки
персийски
полски
португалски
румънски
руски #1 #2
сръбски #1 #2 #3 #4
турски #1 #2 #3
украински
унгарски
фински
френски #1 #2
хърватски #1 #2 #3
шведски
японски #1 #2
Tove Lo - Jealousyанглийскигръцки
италиански
словашки
турски
Grup Göktürkler - Lose you to love meтурски
Lose you to love me
азербайджански
Pixie Lott - Mama Do (Uh Oh, Uh Oh)английски
Turn It Up (2009)
гръцки
испански
немски
персийски
румънски
сръбски
турски
унгарски
френски
Britney Spears - Oops!... I Did It Againанглийски
Oops! ...I Did It Again (2000)
азербайджански
арабски
босненски
български
виетнамски
гръцки
иврит
индонезийски
италиански #1 #2
китайски
китайски (кантонски)
латвийски
немски
нидерландски
персийски
полски
португалски
румънски
руски #1 #2
сръбски #1 #2
тайски
турски #1 #2
украински #1 #2
унгарски
фински
френски #1 #2
хинди
японски
Malese Jow - Red Lightанглийскигръцки
Lorde - Royalsанглийски
Pure Heroine (2013)
арабски
баски (съвременен, батуа)
босненски
български
виетнамски
гръцки
иврит
испански #1 #2
италиански
корейски
кюрдски (сорани)
немски
норвежки
персийски
португалски
румънски
руски #1 #2
сръбски #1 #2 #3
тайски
турски #1 #2 #3
унгарски #1 #2
фински
френски
хърватски
шведски #1 #2
JINHO (PENTAGON) - We Don't Talk Anymore (cover)английскируски
Коментари
brightswanbrightswan    втор., 22/05/2012 - 18:22

Thanks Miley - I'll bring this to the attention of the administration.

Miley_LovatoMiley_Lovato    четв., 04/07/2013 - 13:16

forget forever-rule the world it's the same song.Delete one of the two
Bang Bang Bang twice

RadixIceRadixIce    пет., 01/11/2013 - 14:28

Already missing you, new classic, one and the same songs are twice too.