Текстове на песни на Serhado

Serhado
Текстове на песниПреводиЗаявки
Axкюрдски (курманджи)
Ax
Dereweкюрдски (курманджи)
Ax
турски
английски
Ez Kurdistan imкюрдски (курманджи)английски
турски
френски
Gulen Gulistaneкюрдски (курманджи)
Xeyala Evîn
английски
турски
френски
Nabînimкюрдски (курманджи)
Robînкюрдски (курманджи)
Robîn
турски
английски
Zimanê Kurdîкюрдски (курманджи)
Xeyala Evîn
Коментари
Read about music throughout history