Set Fire to the Rain (превод на Албански)

Advertisements
превод на Албански
A A

I vë flakën shiut

Версии: #1#2
E lash të binte, zemra ime
Dhe derisa binte, ti u zgjate ta marrësh
Ishte errësirë, e unë pata mbaruar
Derisa ti mi puthe buzët dhe më shpëtove
 
Duart e mia, ata ishin të forta
Por këmbët ishin aq të dobëta
Të qëndroj në duart tua
Pa rënë në këmbët tua
 
Por ka një anë tek ti
Që kurrë nuk e njoha, kurrë nuk e njoha
Tërë gjëra që thoje
Nuk ishin kurrë të vërteta, kurrë të vërteta
Dhe lojërat që luajte
Ti gjithnjë fitoje, gjithnjë fitoje
 
Por i vura flakën shiut
Shikoja si binte derisa të prekja fytyrën
Digjte derisa qava
Sepse e dëgjova ta bërtiste emrin tënd, emrin tënd!
 
Kur qëndroj me ty
Do qëndroj aty
Mbyll sytë
Të ndjej këtu përgjithmonë
Ti dhe unë së bashku
Asgjë nuk bëhet më mirë
 
Por ka një anë tek ti
Që kurrë nuk e njoha, kurrë nuk e njoha
Tërë gjëra që thoje
Nuk ishin kurrë të vërteta, kurrë të vërteta
Dhe lojërat që luajte
Ti gjithnjë fitoje, gjithnjë fitoje
 
Por i vura flakën shiut
Shikoja si binte derisa të prekja fytyrën
Digjte derisa qava
Sepse e dëgjova ta bërtiste emrin tënd, emrin tënd!
 
I vura flakën shiut
Dhe na hodha ne në flakët
U ndje diçka vdiq
Sepse e dija se ajo ishte hera e fundit, hera e fundit!
 
Ndonjëherë zgjohem pranë derës
Atë zemrën që zure, duhet të të presë ty
Edhe tani kur kemi marrur fund
Nuk mund ta ndaloj veten të të kërkoj
 
Por i vura flakën shiut
Shikoja si binte derisa të prekja fytyrën
Digjte derisa qava
Sepse e dëgjova ta bërtiste emrin tënd, emrin tënd!
 
I vura flakën shiut
Dhe na hodha ne në flakët
U ndje diçka vdiq
Sepse e dija se ajo ishte hera e fundit, hera e fundit!
 
Le të digjet.
 
Пуснато от ГостГост в Нед, 08/01/2017 - 00:59
АнглийскиАнглийски

Set Fire to the Rain

Adele: Топ 3
Idioms from "Set Fire to the Rain"
See also
Коментари