Текстове на песни на Ska-P

Текстове на песниПреводиЗаявки
A La MierdaИспанскиАнглийски
Гръцки
Немски
Унгарски
Френски
Africa AgonicaИспански
99%
Руски
CannabisИспански
El vals del obrero
Английски
Френски
Canto a la rebeliónИспански
99%
Английски
Немски
Руски
Френски
ChuponesИспанскиРуски
Ciudadano PapagayoИспански
99%
Английски
Руски
Френски
Como Me PongoИспанскиАнглийски
el gato lopezИспанскиАнглийски
El Vals del ObreroИспански
El Vals del Obrero
Английски
Френски
Eres un@ másИспански
Planeta Eskoria
Английски
España va bienИспанскиАнглийски
Руски
EstampidaИспанскиАнглийски
Немски
Fuego y MiedoИспански
Lágrimas y Gozos
Английски
InsensibilidadИспанскиРуски
IntifadaИспанскиАнглийски
Малайски
Турски
Френски
La Colmena ИспанскиАнглийски
Руски
Френски
LegalizaciónИспанскиАнглийски
Руски
MestizajeИспанскиАнглийски
Гръцки
Ni Fu Ni FaИспански
Lágrimas y Gozos
Английски
Niño soldadoИспански
¡¡Que corra la voz!!
Английски
Френски
Pandemia s.lИспанскиНемски
Que puedo decirИспанскиАнглийски
Френски
Se acabóИспански
99%
Английски
Немски
Руски
Френски
Sexo y religiónИспанскиИталиански
Руски
Simpatico HolgazánИспанскиАнглийски #1 #2
Ska-P – Quienes Sois?Испански
99%
Английски
Руски
Ska-paИспанскиФренски
Solamente por pensarИспанскиАнглийски
Немски
Френски
ToreroИспанскиАнглийски
Италиански
Френски
VándaloИспански
Lágrimas y Gozos
Английски
Welcome to hellИспанскиАнглийски
Коментари