• Slimane

    Mon amour

    превод на македонски

Споделяне
Font Size
македонски
Превод

Љубов моја

Љубов моја
Кажи ми за што мислиш
Ако се ова има смисла
Извини ако ти сметам
Љубов моја
Се сеќаваш ли на нас?
Од првиот пат кога се сретнавме?
Беше убаво, беше лудо
 
Те сакам
Не знам зошто
Ја повторувам во глава сцената
Но секогаш е истиот крај кој почнува повторно
Ти не слушаш
Мојата тага
Што ќе правиме со неа?
Ме сакаш или не?
 
Љубов моја
Ќе направам се што можам
Ќе запалам океан в пламен
Невозможното ако го посакаш
Ох, љубов моја
Ајде, врати се во Париз!
Стори го тоа за нас, те молам
Ветувам дека разбирам
 
Те сакам
Не знам зошто
Ја повторувам во глава сцената
Но секогаш е истиот крај кој почнува повторно
Ти не слушаш
Мојата тага
Што ќе правиме со неа?
Ме сакаш
или не?
 
Кажи ми го местото, ќе те чекам
И ако не дојдеш, ќе те чекам
Глупаво е, знам, но ќе го направам тоа
Полн со надеж ќе те чекам
 
Те сакам
Не знам зошто
Ја повторувам во глава сцената
Но секогаш е истиот крај кој почнува повторно
Ти не слушаш
Мојата тага
Што ќе правиме со неа?
 
Дали ме сакаш
Дали ме сакаш
Дали ме сакаш
Дали ме сакаш
 
Или не?
 
френски
Оригинален текст

Mon amour

Натиснете тук, за да видите оригиналния текст (френски)

Коментари