Реклама

Текстове на песни на Soulsister

Текстове на песниПреводиЗаявки
Blame Youанглийски
It Takes Two 1988
The Way To Your Heartанглийскиvideo
It Takes Two 1988
немски
нидерландски #1 #2
чешки
унгарски
Soulsister е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
Laura Tesoro - Changes (Live)английскиvideo
Коментари