Текстове на песни на Sylwia Grzeszczak

Текстове на песниПреводиЗаявки за превод
180 stopniполски
Ona i on
английски
руски
All for Youанглийски
Tamta Dziewczyna (2016)
испански
Bajkaполски
Sen o przyszłości
английски
италиански
руски
украински
френски
хърватски
Bezdrożaполскианглийски
испански
италиански
руски
френски
хърватски
Boginiполски
ONA I ON
Co z nami będzie?полскианглийски #1 #2
беларуски
испански
италиански
португалски
руски
украински
френски
хърватски
турски
Dla dorosłychполски
Tamta dziewczyna
английски
Dobre myśliполскианглийски
Flagi sercполски
Komponując siebie
английски
беларуски
испански
италиански
руски
хърватски
Flirtполскианглийски
испански
италиански
немски
руски
сръбски
украински
Gorszy dzieńполски
Sen o przyszłości
английски
испански
италиански
немски
руски
френски
Hotel chwilполски
Komponując siebie
английски
испански
италиански
португалски
руски
Imię Trawyполски
Sen o przyszłości
английски
испански
италиански
руски
френски
Karuzelaполски
Sen o przyszłości
английски
испански
италиански
немски
португалски
руски
украински
френски
Kiedy tylko spojrzęполски
Komponując siebie
английски
испански
италиански
персийски
португалски #1 #2
руски
сръбски
Księżniczkaполски
Komponując siebie (2013)
английски
испански
италиански
немски #1 #2
португалски
руски
фински
френски
хърватски
Lećполски
Sen o przyszłości
английски
беларуски
италиански
руски
френски
хърватски
Małe rzeczyполски
Sen o przyszłości
английски
гръцки
испански
италиански
немски
персийски
румънски
руски
украински
фински
френски
хърватски
Mijamy sięполски
Ona i on
английски
руски
Młody Bógполски
Komponując siebie
английски
беларуски
испански
италиански
руски
хърватски
Najprzytulniejполски
Sen o przyszłości
английски
италиански
немски
руски
Nie dam sięполски
Sen o przyszłości
английски
немски
руски
хърватски
Nowe Szanseполски
Ona i On
английски
испански
италиански
руски
хърватски
Nowy Ty, nowa jaполски
Komponując siebie
английски
руски
френски
хърватски
Ona i Onполски
Ona i On
английски
руски
хърватски
Pożyczonyполскианглийски
испански
италиански
немски
руски
хърватски
Rakietyполскианглийски
японски
Schodyполски
Komponując siebie
английски
беларуски
италиански
руски
украински
хърватски
Sen o przyszłościполски
Sen o przyszłości
английски
беларуски
български
гръцки
испански #1 #2
италиански
немски
персийски
португалски
румънски
руски
украински
фински
френски
хърватски
Tamta dziewczynaполскиазербайджански
английски #1 #2
виетнамски
испански
италиански
немски
португалски
руски
турски
украински
френски
хърватски
Tęczaполски
Sen o przyszłości
английски
беларуски
испански
италиански
руски
френски
хърватски
маорски
Ucieknijmy stądполски
Komponując siebie
английски
беларуски
испански
руски
хърватски
Własny wzórполски
Komponując siebie
английски
руски
хърватски
италиански
Zaćmienieполски
Komponując siebie
английски
беларуски
испански
руски
украински
хърватски
Zdobywamyполски
Komponując siebie
английски
руски
хърватски
италиански
За тобой (Za toboy)руски
Sen o przyszłości
английски
беларуски
малайски
полски
португалски
транслитерация
френски
Коментари
Read about music throughout history