Текстове на песни на Tony Colombo

Текстове на песниПреводиЗаявки
Amore mioИталианскиАнглийски
Немски
BaciamiИталиански
?
Немски
Chi te po amaНеаполитанскиАнглийски
Dentro dentroИталианскиАнглийски
Me distrutte a vitaНеаполитански
Note di primavera
Английски
Ncopp o'vommeroНеаполитански
6 x me
Non lo fai per amoreИталианскиАнглийски
Немски
Sei bellissimaИталиански
Si CagnataНеаполитански
Tony Colombo.it
Unni SiСицилиански
É Guerra Aperta
Английски
Италиански
Френски
Коментари