Текстове на песни на Toto Cutugno

Текстове на песниПреводиЗаявки за превод
'Na Parolaиталиански, неаполитански
Voglio L'Anima (1979)
испански
италиански
Absurda melancolíaиспански
Absurda melancolía (1986)
Aeroplaniиталиански
15 I Miei Sanremo (2010)
английски
испански
Aeroporto Kennedyиталиански
Voglio L'Anima (1979)
испански
Africa (Versione 2006)италиански
Cantando (2006)
испански
руски
френски
Aio', aio' Polinesiaиталиански
Solo noi
Amantiиталиански
Voglio andare a vivere in campagna (1995)
руски
Amico del cuoreиталиански
Mediterraneo (1987)
английски
испански
полски
румънски
Amore no – Запретная любовь (Zapretnaya lyubov')руски
Toto Cutugno – Бенефис в кругу друзей. Часть 2 (2006)
Ana (Anna)испански
Absurda melancolía (1986)
Annaиталиански
Azzurra Malinconia (1986)
испански
румънски
Arriva la domenicaиталиански
Non è facile essere uomini (1991)
Autre chanson (Amore mix)френски
L2R vs Toto Cutugno ‎– Autre chanson (2004)
испански
Azzurra malinconiaиталиански
Azzurra Malinconia (1986)
испански
румънски
Buonanotteиталианскианглийски
български
гръцки
испански
немски
полски
румънски
руски
унгарски
C'est Veniseиталиански
Mediterraneo (1987)
английски
български
венециански
испански
румънски
Cammineròиталиански
Toto Cutugno (1990)
испански
Cantandoиталиански
Canzoni nascoste (1997)
испански
Canzone d'amoreиталиански
Mediterraneo (1987)
английски
испански
румънски
руски
Cappuccetto Rossoиталиански, френскинемски
Caspitaиталиански
Mediterraneo
Che donnaиталиански
Non è facile essere uomini (1991)
английски
испански
румънски
Ci vuole un’ideaиталиански
Toto Cutugno (1990)
испански
Ciobӑnaş cu trei sute de oiрумънски
Cerbul de aur (1993)
английски
Clandestinoиталиански
Il treno va... (2004)
испански
Com'è difficile essere uominiиталиански
Non è facile essere uomini (1991)
испански
Come mai?италиански
Azzurra malinconia (1986)
испански
румънски
Come noi nessuno al mondoиталианскианглийски
беларуски
испански
португалски
руски
турски
френски
Côté Banjo, Côté Violon - Сыграй, Скрипач! (Sygray skripach)руски, френски
2006 - Toto Cutugno - Бенефис В Кругу Друзей. Часть 1
Da poco tempo cheиталиански
La mia musica (1981)
испански
Davveroиталиански
Il Treno Va...2004
испански
Dietro l'amoreиталиански
Cantando (2006)
испански
Donnaиталиански
Innamorata, innamorato, innamorati(1980)
Donna donna miaиталианскианглийски
гръцки
испански
персийски
румънски
сръбски
украински
френски
унгарски
Dove ti porta il cuoreиталиански
Voglio andare a vivere Iin campagna (1995)
испански
E se questo non è amoreиталиански
Voglio andare a vivere in campagna (1995)
испански
E... io ti amavoиталиански
Innamorata, Innamorato, Innamorati (1980)
испански
El italianoиспански
L'italiano [El italiano] (1984)
английски
Emozioniиталианскианглийски
гръцки
испански
румънски
руски
френски
En chantantфренски
French Love (2003)
испански
португалски
Enamoradosиспанскигръцки
руски
турски
Et si tu n'existais pasфренски
French Love (2003)
испански
италиански
румънски
Faccia pulitaиталиански
Greatest Hits
английски
испански
турски
Figliиталиански
Successi in TV (1990)
английски
испански
румънски
португалски
Fino all'ultimoиталиански
Canzoni nascoste
английски #1 #2
испански
полски
руски
Flashиталиански
Innamorata, Innamorato, Innamorati (1980)
испански
румънски
Francesca non saиталиански
Innamorata, innamorato, innamorati
румънски
Gli amoriиталианскианглийски #1 #2
гръцки
испански
румънски
руски
сръбски
турски
Hei! Guarda chi c'èиталиански
Mediterraneo
английски
испански
Il cieloиталиански
Azzurra malinconia (1986)
испански
Il cielo è sempre un po’ più bluиталиански
Innamorata, Innamorato, Innamorati (1980)
Il était une fois nous deux – Помнишь...руски, френски
Toto Cutugno – Бенефис В Кругу Друзей. Часть 2 (2006)
английски
Il sognatoreиталиански
Mediterraneo (1987)
испански
Il tempo se ne vaиталиански
Cantando (2005)
испански
немски
Il tempo se ne va / Как быстро время пронеслосьиталиански, руски
Бенефис В Кругу Друзей. Часть 1 (2006)
английски
Il treno vaиталианскииспански
румънски
сръбски
френски
Innamoratiиталианскииспански
румънски
турски
украински
френски
Insieme: 1992италиански
Eurovision 1990
английски #1 #2 #3
беларуски
гръцки
испански #1 #2
китайски
немски #1 #2
португалски
румънски
руски
сръбски
турски
френски
хърватски #1 #2
японски
люксембургски
романшки
Io amoиталиански
Mediterraneo (1987)
испански
руски
Io vorreiиталиански
Toto Cutugno (1990)
английски
испански
L'Albatrosиталиански
Volo AZ 504
испански
руски
L'amore è un albero verdeиталиански
Non è facile essere uomini
английски
испански
румънски
L'amore è… amare l'amoreиталиански
Il treno va... (2004)
испански
L'italianoиталиански
L'italiano
азербайджански #1 #2
албански #1 #2
английски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8
арабски #1 #2 #3
арменски
български
венециански
виетнамски
гръцки #1 #2 #3 #4
датски
есперанто
иврит #1 #2
испански #1 #2 #3
каталунски
китайски
корейски
немски #1 #2 #3 #4
нидерландски
персийски #1 #2 #3
полски #1 #2
португалски
румънски #1 #2 #3
руски #1 #2 #3
сицилиански
словашки
словенски
сръбски #1 #2 #3 #4
турски #1 #2
украински #1 #2 #3
унгарски
фински
френски #1 #2 #3 #4
хърватски
чешки
шведски
японски
корсикански
неаполитански
норвежки
сардински
черногорски
L'italiano / Душа моя в гитареиталиански, руски
Бенефис в кругу друзей (2006)
английски
италиански
La fine del mondoиталиански
Toto Cutugno (1990)
испански
La mia musicaиталианскианглийски
испански
румънски
украински
френски
Le mammeиталиански
Toto Cutugno
английски
испански
португалски
Mademoiselle ça vaиталиански
Azzurra Malinconia (1986)
испански
румънски
Maledetto sognoиталианскианглийски
испански
руски
френски
Mediterraneoиталиански
Mediterraneo (1987)
испански
Mi piacerebbe (andare al mare… al lunedì)италиански
Azzurra malinconia (1986)
английски
испански
румънски
My teper vdvoyom - Мы теперь вдвоем - Siamo ancora noiруски, италиански
Бенефис В Кругу Друзей. Часть 2 (2006)
Nel cuore tu, nei sensi tuиталиански
Canzoni nascoste (1997)
испански
Ninànnaòиталиански
Il Treno Va...2004
английски
испански
Nousфренски
French Love (2003)
испански
Ocioиталиански
Non è facile essere uomini
Per teиталиански
Toto Cutugno (1990)
испански
сръбски
Per te, per me, per lui, per noiиталианскианглийски
руски
Pero hoy (Come mai)испански
Absurda melancolía (1986)
Piacere Rai 1италиански
Toto Cutugno (1990)
испански
Quelle sereиталиански
Non E' Facile Essere Uomini (1991)
испански
Ragazza madreиталиански
Come ieri, come oggi, come sempre (1976)
испански
Rappa rappaиталиански
Un falco chiuso in gabbia
Reviensфренски
French Love (2003)
испански
Rosita no sabe (Francesca non sa)испанскианглийски
Salutруски, френски, италиански
Бенефис В Кругу Друзей. Часть 2 (2006)
Saràиталиански
L'Italiano (1983)
испански
румънски
Sarà la differenza di etàиталиански
Un falco chiuso in gabbia
испански
Se mi amiиталианскианглийски
български
испански
румънски
турски
френски
Se non avessi teиталиански
Toto Cutugno (1990)
испански
Se una donna se ne vaиталианскианглийски
испански
руски
Sei quiиталиански
Il treno va... (2004)
испански
Serenataиталианскианглийски
български
гръцки
испански
немски #1 #2
румънски
руски
френски
Siamo ancora noiиталиански
Come noi nessuno al mondo (2005)
английски
испански
Sinfoniaиталиански
La mia musica (1981)
испански
португалски
Soliиталианскианглийски
български
гръцки
испански
немски
румънски
украински
френски
Solo noiиталианскианглийски #1 #2 #3
гръцки
испански
румънски
руски
сръбски
украински
фински
френски
Solo tú solo yoиспанскируски
Stasera parliamo di donneиталиански
Non è facile essere uomini
английски
испански
румънски
Tu Sei Miaиталиански
Innamorata, Innamorato, Innamorati (1980)
испански
Un falco chiuso in gabbiaиталиански
Un falco chiuso in gabbia
английски
испански
Un vecchio appena natoиталиански
Non è facile essere uomini (1991)
испански
Una domenica italianaиталианскианглийски
испански
румънски
турски
френски
Una donna come teиталиански
Azzurra Malinconia (1986)
испански
Uomo dove vaiиталиански
Cantando (2006)
испански
Vivoиталиански
Azzurra Malinconia
английски
испански
румънски
Voglio andare a vivere in campagnaиталиански
Voglio andare a vivere in campagna
английски #1 #2
испански
румънски
руски
Voglio Che Tu Siaиталиански
Non e facile essere uomini(1993)
Voglio l'animaиталианскианглийски
испански
Voglio una donnaиталиански
Voglio andare a vivere in campagna (1995)
английски
испански
румънски
Voici les clésфренски
French Love (2003)
испански
W Maddalenaиталиански
Il treno va
английски
испански
руски
френски
www.loveиталиански
Un falco chiuso in gabbia
Где-то Далеко (Innamorati)руски, италиански
Toto Cutugno - Бенефис В Кругу Друзей. Часть 1 (2006)
английски
италиански
Двое (Soli)италиански, руски
Бенефис В Кругу Друзей. Часть 2 (2006)
До свиданья (Dasvidania)италиански, руски
Бенефис В Кругу Друзей. Часть 2 (2006)
руски
Если б не было Тебя (Et si tu n'existais pas)френски, руски
Бенефис в кругу друзей. Часть 2 (2006)
английски
Если женщина уходит (Se una donna se ne va)италиански, руски
Бенефис в кругу друзей. Часть 1 (2006)
Женщина Моей Мечты (Zhenschina moyey mechty) [Donna, Donna Mia]руски
Toto Cutugno - Бенефис В Кругу Друзей. Часть 2 (2006)
Когда Весна Придет (Kogda Vesna Pridet)руски
Бенефис В Кругу Друзей. Часть 1 (2006)
английски
испански
Когда-то (Kogda-to) [Amanti]руски, италиански
Toto Cutugno - Бенефис В Кругу Друзей. Часть 1 (2006)
Музыка Души Моей (La Mia Musica)италиански, руски
Бенефис В Кругу Друзей. Часть 1 (2006)
английски
руски
Подмосковные Вечера (Podmoskovnyye Vechera)руски
Бенефис В Кругу Друзей. Часть 2 (2006)
испански
Серенада (Serenata)италиански, руски
Бенефис В Кругу Друзей. Часть 2 (2006)
Чао, Бамбино, Сорри (Ciao, Bambino, Sorry)руски, френски
Бенефис В Кругу Друзей. Часть 1 (2006)
английски
Эмигрант (Clandestino)италиански, руски
Бенефис В Кругу Друзей. Часть 2 (2006)
английски
Это любовь! (L'Amore)италиански, руски
Toto Cutugno в съвместни песниПреводи
Tony Carreira - A Cantarпортугалски, италиански
O homem que sou
Toto Cutugno е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
Ricchi e Poveri - Canzone d'amoreиталианскианглийски
румънски
турски
Domenico Modugno - Dietro l'amore (Cyrano addio)италиански
L'anniversario (1976)
испански
румънски
Peppino di Capri - Il sognatoreиталиански
Il sognatore (1987)
немски
румънски
Dragan Stojnić - Jednom kada prodje sveсръбскируски
Joe Dassin - L'été indienфренски
L'été indien (1975)
английски #1 #2 #3 #4 #5 #6
арабски
български
виетнамски
гръцки
иврит
испански #1 #2
италиански #1 #2
каталунски
китайски
латвийски
немски
нидерландски
персийски #1 #2 #3
полски
португалски
румънски
руски #1 #2 #3 #4
сръбски
турски #1 #2
украински #1 #2
унгарски
хърватски
The Gypsy Queens - L'Italianoиталианскирумънски
Hervé Vilard - Le vin de Corseфренски
P'tit brun (1986)
английски
испански
румънски
Ringo Willy Cat - Les oiseaux de Thaïlande (Volo AZ 504)френски
Les oiseaux de Thaïlande (1976)
английски
испански
италиански
Patrick Loiseau - Ma Paroleфренски
Single (1980)
Adriano Celentano - Soliиталиански
Soli (1979)
албански
английски #1 #2 #3
гръцки
испански
немски
румънски
руски #1 #2
сръбски
украински
унгарски
хърватски
Vladimir Troshin - Подмосковные вечера (Podmoskovnyye vechera)рускианглийски #1 #2 #3
иврит
Свързано с(ъс) Toto CutugnoОписание
AlbatrosИзпълнителVocals, Songwriter, Guitar, Piano
Коментари
QuothTheRavenclawQuothTheRavenclaw    пон., 25/06/2018 - 15:38

There are two copies of "Insieme: 1992" posted. Can someone please merge them, and when you so make sure it is still in all relevant collections? (I say this because one copy is in "ESC Winners," while the other is in "Italy at ESC" and a few others).

Read about music throughout history