FrozenMemories

снимка на FrozenMemories
Име:
Isabella
Регистриран/а на:
12.10.2012
Роля:
Младши потребител
Точки:
80
Принос:
8 превода, получил/а 9 благодарности, изпълнил/а 3 заявки, помогнал/а на 2 потребители, написал/а 1 коментар
Езици
Роден език
италиански
Говори свободно
английски
Изучавал/а
немски, испански

8 превода, публикувани от FrozenMemories, ДетайлиВсички преводи

Изпълнител/групаПреводЕзициКоментариИнформацияИнформация
Cinema BizarreScappiamo verso le stellevideo английски → италианскианглийски → италиански
Whitney HoustonTi amerò semprevideo английски → италиански
получил/а 3 благодарности
английски → италиански
получил/а 3 благодарности
Francis CabrelTi ho amato, ti amo, ti ameròvideo френски → италиански3
получил/а 2 благодарности
френски → италиански
получил/а 2 благодарности
Rocío JuradoAmico affettuosovideo испански → италиански1
получил/а 1 благодарност
испански → италиански
получил/а 1 благодарност
Ileana SararoiuPerchè ti ho incontrato?video румънски → италиански
получил/а 1 благодарност
румънски → италиански
получил/а 1 благодарност
Cinema BizarreLa ma ossessionevideo английски → италиански
получил/а 2 благодарности
английски → италиански
получил/а 2 благодарности
Udo LindenbergOltre l'orizzontevideo немски → италианскинемски → италиански
Blue Öyster CultNon temere il mietitorevideo английски → италианскианглийски → италиански