KaterinaMKD

снимка на KaterinaMKD
Регистриран/а на
06.11.2011
Роля
Старши потребител
Точки
523
Принос
52 превода, получил/а 331 благодарности, изпълнил/а 12 заявки, помогнал/а на 11 потребители, left 2 comments
Езици
Майчин език
Македонски
Владее
Босненски, Български, Хърватски, Английски, Френски, Гръцки, Италиански, Черногорски, Сръбски, Испански
Изучавал/а
Арабски, Английски, Френски, Гръцки, Италиански, Испански

52 превода, публикувани от KaterinaMKDДетайлиВсички преводи

ИзпълнителПреводЕзициКоментариInfoInfo
BebeЛош Испански → Македонски
получил/а 2 благодарности
Испански → Македонски
получил/а 2 благодарности
Karolina GočevaIt depends on us Македонски → Английски
получил/а 3 благодарности
Македонски → Английски
получил/а 3 благодарности
Ace of BaseСе што таа сака Английски → Македонски
получил/а 2 благодарности
Английски → Македонски
получил/а 2 благодарности
ImanyНикогаш нема да знаеш Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
The RembrandtsЌе бидам тука за тебе Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Carla BruniНекој ми кажа Френски → Македонски
получил/а 2 благодарности
Френски → Македонски
получил/а 2 благодарности
MadonnaОргија Английски → Македонски1
3
2 гласа, получил/а 2 благодарности
Английски → Македонски
3
2 гласа, получил/а 2 благодарности
ShakiraНемој да се грижиш Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
StingПустинска роза Арабски, Английски → Македонски1
получил/а 1 благодарност
Арабски, Английски → Македонски
получил/а 1 благодарност
Katy PerryВонземјанин Английски → Македонски
получил/а 1 благодарност
Английски → Македонски
получил/а 1 благодарност
The BeatlesТе посакувам (Таа е ужасно напорна) Английски → Македонски1
5
1 глас, получил/а 1 благодарност
Английски → Македонски
5
1 глас, получил/а 1 благодарност
Adrian Gaxha300 years Македонски → Английски1
получил/а 1 благодарност
Македонски → Английски
получил/а 1 благодарност
Karolina GočevaLove me Македонски → АнглийскиМакедонски → Английски
Karolina GočevaSpring, summer, autumn, winter Македонски → Английски
получил/а 5 благодарности
Македонски → Английски
получил/а 5 благодарности
Bilja KrstićCold water Сръбски → Английски3
4
1 глас, получил/а 1 благодарност
Сръбски → Английски
4
1 глас, получил/а 1 благодарност
ZazНи да ни не Френски → МакедонскиФренски → Македонски
DrakeCuidar de ti Английски → Испански
получил/а 14 благодарности
Английски → Испански
получил/а 14 благодарности
PinkСемеен портрет Английски → Македонски
получил/а 1 благодарност
Английски → Македонски
получил/а 1 благодарност
Ray CharlesЗамини, Џек! Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
Amr DiabEstoy siempre contigo Арабски → Испански1
5
1 глас, получил/а 55 благодарности
Арабски → Испански
5
1 глас, получил/а 55 благодарности
George MichaelСлобода Английски → Македонски
получил/а 1 благодарност
Английски → Македонски
получил/а 1 благодарност
George MichaelМинатиот Божиќ Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
George MichaelТаткова фигура Английски → Македонски
получил/а 1 благодарност
Английски → Македонски
получил/а 1 благодарност
Enrique IglesiasМарта Испански → Македонски
получил/а 1 благодарност
Испански → Македонски
получил/а 1 благодарност
Enrique IglesiasТанцуваме Английски, Испански → Македонски1Английски, Испански → Македонски
Natacha AtlasБаш така Арабски → Македонски1
5
1 глас
Арабски → Македонски
5
1 глас
Jennifer LopezШто направи? Испански → Македонски
получил/а 1 благодарност
Испански → Македонски
получил/а 1 благодарност
Whitney HoustonЗасекогаш ќе те сакам Английски → Македонски
получил/а 1 благодарност
Английски → Македонски
получил/а 1 благодарност
Sofi MarinovaЉубов без граници Български, Гръцки, Испански, Турски, Ромски → Македонски
получил/а 8 благодарности
Български, Гръцки, Испански, Турски, Ромски → Македонски
получил/а 8 благодарности
LoreenЕуфорија Английски → Македонски
получил/а 5 благодарности
Английски → Македонски
получил/а 5 благодарности
AdeleТркалање во длабоко Английски → Македонски
5
1 глас, получил/а 11 благодарности
Английски → Македонски
5
1 глас, получил/а 11 благодарности
ReamonnВечерва Английски → Македонски
получил/а 1 благодарност
Английски → Македонски
получил/а 1 благодарност
ReamonnСупер девојка Английски → Македонски
5
1 глас, получил/а 3 благодарности
Английски → Македонски
5
1 глас, получил/а 3 благодарности
Toše ProeskiMacedonia cheers for you Македонски → Английски
получил/а 7 благодарности
Македонски → Английски
получил/а 7 благодарности
Amr DiabIt was sweet Арабски → Английски
5
1 глас, получил/а 8 благодарности
Арабски → Английски
5
1 глас, получил/а 8 благодарности
Led ZeppelinСкали до рајот Английски → Македонски
получил/а 12 благодарности
Английски → Македонски
получил/а 12 благодарности
Natalia OreiroМенувам болка Испански → Македонски
получил/а 4 благодарности
Испански → Македонски
получил/а 4 благодарности
Natalia OreiroI trade pain Испански → Английски1
5
1 глас, получил/а 73 благодарности
Испански → Английски
5
1 глас, получил/а 73 благодарности
Pastora SolerОстани со мене Испански → Македонски
5
1 глас, получил/а 3 благодарности
Испански → Македонски
5
1 глас, получил/а 3 благодарности
PrinceБакнеж Английски → МакедонскиАнглийски → Македонски
BadmingtonsAll ordinary people Македонски → Английски
получил/а 1 благодарност
Македонски → Английски
получил/а 1 благодарност
PrinceBeso Английски → Испански2
5
1 глас, получил/а 11 благодарности
Английски → Испански
5
1 глас, получил/а 11 благодарности
Chris IsaakОпасна игра Английски → Македонски1
получил/а 2 благодарности
Английски → Македонски
получил/а 2 благодарности
CecaShe Сръбски → Английски
получил/а 5 благодарности
Сръбски → Английски
получил/а 5 благодарности
Toše ProeskiЧија си Сръбски → Македонски
5
1 глас, получил/а 4 благодарности
Сръбски → Македонски
5
1 глас, получил/а 4 благодарности
Toše ProeskiВиновен Английски → Македонски
получил/а 2 благодарности
Английски → Македонски
получил/а 2 благодарности
Toše ProeskiPlaying without limits Македонски → Английски
5
2 гласа, получил/а 11 благодарности
Македонски → Английски
5
2 гласа, получил/а 11 благодарности
NekLaura's not here Италиански → Английски
получил/а 29 благодарности
Италиански → Английски
получил/а 29 благодарности
NekЛаура не е тука Италиански → Македонски
5
1 глас, получил/а 6 благодарности
Италиански → Македонски
5
1 глас, получил/а 6 благодарности
IshtarЉубов моја Арабски → Македонски
получил/а 5 благодарности
Арабски → Македонски
получил/а 5 благодарности
Amr DiabСекогаш со тебе Арабски → Македонски1
5
1 глас, получил/а 5 благодарности
Арабски → Македонски
5
1 глас, получил/а 5 благодарности
Lara FabianТе сакам Френски → Македонски
5
1 глас, получил/а 16 благодарности
Френски → Македонски
5
1 глас, получил/а 16 благодарности