Mecky chante

снимка на Mecky chante
Регистриран/а на:
05.07.2021
Роля:
Начинаещ
Точки:
2
Принос:
написал/а 11 коментара
Интереси

I like music ! ;^-) J’aime la musique !
I like singing ! ;^-) J’aime chanter !
I like dancing ! ;^-) J’aime danser !

Езици
Роден език
френски
Изучавал/а
английски, нидерландски

Потребителят Mecky chante не е написал/а никакви преводи