RandomUserPotato

снимка на RandomUserPotato
Регистриран/а на
11.02.2018
Роля
Младши потребител
Точки
45
Принос
4 превода, получил/а 2 благодарности, написал/а текста на 1 песен, left 1 comment
Езици

4 превода, публикувани от RandomUserPotatoДетайлиВсички преводи

ИзпълнителПреводЕзициКоментариInfoInfo
Suzanne Gabriello¡Vote uno bueno! Френски → ИспанскиФренски → Испански
Kari & Ivar MedaasConozco a una chica Норвежки → ИспанскиНорвежки → Испански
Randi & TorillConozco a un chico Норвежки → ИспанскиНорвежки → Испански
Grynet MolvigJoven y enamorada Норвежки → ИспанскиНорвежки → Испански