Текстове на песни на Tulia

Tulia
Tulia е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
Myslovitz - Długość dźwięku samotnościполски
Miłość w czasach popkultury
английски #1 #2 #3
испански
италиански
немски
румънски
руски
турски
унгарски
шведски
Depeche Mode - Enjoy The Silenceанглийски
Violator
азербайджански
арабски
арменски
беларуски
български
гръцки
иврит
индонезийски
испански #1 #2
италиански
литовски
немски #1 #2
нидерландски
персийски
полски #1 #2
португалски
румънски #1 #2
руски #1 #2
словашки
словенски
сръбски #1 #2 #3
тонгански
турски #1 #2 #3
украински
унгарски #1 #2 #3
фински
френски #1 #2
хърватски
шведски
Metallica - Nothing Else Mattersанглийски
Metallica (The Black Album) - (1991)
азербайджански #1 #2
албански
арабски
български
виетнамски
гръцки #1 #2
есперанто
индонезийски
испански #1 #2 #3 #4 #5
италиански #1 #2
китайски
кюрдски (курманджи)
кюрдски (сорани)
немски
нидерландски #1 #2
персийски #1 #2 #3 #4 #5 #6
полски
португалски
румънски #1 #2 #3
руски #1 #2 #3 #4
словашки
словенски
сръбски #1 #2 #3 #4 #5
телугу
турски #1 #2 #3 #4
украински
унгарски #1 #2 #3 #4
фински #1 #2
френски
хинди
хърватски
чешки
шведски #1 #2
Коментари
Read about music throughout history