Реклама

Текстове на песни на Vanessa Paradis

Текстове на песниПреводиЗаявки
AdrienneФренскиvideoАнглийски
Amour jamaisФренскиvideoАнглийски
AngoraФренски
ArdoiseФренскиvideo
Au charme non plusФренскиvideoРуски
Be My BabyАнглийскиvideo
Vanessa Paradis (1992)
Румънски
Сръбски
BlissАнглийски
C'est quoi ?ФренскиvideoАнглийски
Немски
Ces mots simplesФренскиvideo
Les sources
Английски
Испански
Каталонски
Руски
Chat AnanasФренскиvideo
Chet BakerФренскиvideo
Divinidylle (2007)
Английски
Китайски
Хърватски
CommandoФренскиvideo
Bliss
Английски
Coupe-CoupeФренски
Dans mon caféФренскиКитайски
Dès que je te voisФренскиvideoАнглийски #1 #2 #3
Испански #1 #2
Руски
Финландски
Dis lui toi que je t'aimeФренскиАнглийски
Руски
Divine idylle Френскиvideo
Divinidylle (2007)
Английски
Испански
Хърватски
Dodo Rémi avec Maxime le ForestierФренскиvideo
I'm Waiting for the ManАнглийскиvideo
Vanessa Paradis (1992)
Il y aФренскиvideo
Best of (2009)
Английски
Испански
Латвийски
Немски
Руски
Турски #1 #2
Хърватски
JackadiФренски
"Divinidylle" (2007)
Английски
Joe el taxi (Versión español)ИспанскиvideoРуски
Joe le taxiФренскиvideo
M&J 1988
Английски #1 #2
Гръцки
Иврит
Испански
Немски
Португалски
Румънски
Руски
Сръбски
Турски
Унгарски
Just as Long as You Are ThereАнглийскиvideo
Vanessa Paradis
L'au-delàФренскиАнглийски
L'eau et le vinФренски
Bliss
Иврит
L'incendieФренскиАнглийски
La batailleФренскиvideo
Divinidylle (2007)
Английски
Украински
La chanson des vieux consФренскиvideoАнглийски
Испански
Латвийски
Сръбски
Хърватски
La Lune brille pour toiФренскиvideoАнглийски
Хърватски
La SeineФренскиvideoЛатвийски
La vague à lamesФренски
Variations sur le même t'aime
Английски
Иврит
Le rempartФренскиvideo
Love Songs
Английски
Руски
Сръбски
Le tourbillon de vieФренскиvideoАнглийски
Les acrobatesФренски
Bliss (2000)
Les espaces et les sentimentsФренскиvideoАнглийски #1 #2
Немски
Les PilesФренскиvideoАнглийски
Les roses rosesФренскиvideo
Love Songs
Английски
Сръбски
Lonely RainbowsАнглийскиvideo
"Vanessa Paradis" (1992)
Френски
Love songФренскиАнглийски
Mi AmorФренскиvideo
Love Songs
Английски
Испански
Papa PanameФренскиvideo
Un monstre à Paris (soundtrack)
Английски #1 #2
Македонски
Испански
Pas besoin de permisФренскиvideo
Pas besoin de permis
Английски
Латвийски
Plus d'amourФренски
Love songs
Английски
PourtantФренскиАнглийски
Испански
Que fait la vieФренскиАнглийски
Silver And GoldАнглийскиvideo
"Vanessa Paradis" (1992)
SoldatФренскиvideo
M&J (1988)
Station Quatre SeptembreФренскиvideoАнглийски
Румънски
Сръбски
Хърватски
Sunday MondaysАнглийскиvideo
Vanessa Paradis
TandemФренскиvideoАнглийски
Tu si na cosa grandeИталианскиvideo
Variations sur le même t'aimeФренски
Variations sur le même t'aime 1990
Английски
Varvara PavlovnaФренскиvideoАнглийски
Waiting an angelАнглийскиvideoФренски
When I SayАнглийскиvideo
"Bliss" (2000)
Your Love Has Got A Handle On My MindАнглийскиvideo
"Vanessa Paradis" (1992)
Коментари