Текстове на песни на Verona

Текстове на песниПреводиЗаявки
Baby babeЧешки
Den otevřených dveří 2010
Английски
Barevný snyЧешки
Nejsi sám 2003
Английски
Bez tebeЧешки
Den otevřených dveří 2010
Английски
ČasЧешки
Nejsi sám 2003
Английски
Co nejdýlЧешки
Náhodou 2002
Транслитерация
ComplicatedАнглийски
Den, co denЧешки
Jen tobě 2005
Английски
Díky vámЧешки
Girotondo
Английски
Do nebe chcemЧешки
Nejsi sám 2003
Английски
DotekyЧешки
Meziprostor 2014
Английски
Endless dayАнглийски
Single 2015
Италиански
Полски
Чешки
ExitЧешки
Nejsi sám 2003
Английски
GirotondoИталиански
Girotondo 2006
HraЧешки
Jen tobě 2005
Английски
Jak málo zmůžemЧешки
Jen tobě 2008
Английски
Jak mám nás krýtЧешки
Den otevřených dveří 2010
Английски
Je to bojЧешки
Jen tobě 2005
Английски
Jen toběЧешки
Jen tobě 2005
Английски
Kde lásku brátЧешки
Nejsi sám 2003
Английски
Krásnej denЧешки
Náhodou 2002
Английски
Kurs lítáníЧешки
Girotondo 2006
Английски
LáskoproudЧешкиАнглийски
MálokdyЧешки
Nejsi sám 2003
Английски
Můj světЧешки
Náhodou 2002
Транслитерация
MyšlenkyЧешки
Jen tobě 2005
Английски
Na tebe sázímЧешки
Jen tobě 2005
Английски
NáhodouЧешки
Náhodou 2002
Английски
NaposledЧешки
Girotondo 2006
Английски
Nech si zdátЧешки
Meziprostor 2014
Английски
Nejsi sámЧешки
Nejsi sám 2003
Английски
RovnováhaЧешки
Nejsi sám
Английски
Stay With Me (2008)АнглийскиРумънски
Чешки
Teď a tadyЧешкиАнглийски
Tvář velkoměstaЧешки
Náhodou 2002
Английски
Ve vlnáchЧешки
Meziprostor 2014
Английски
Volnej PadЧешкиАнглийски
You gotta move onАнглийски
Best of
Чешки
Za všechno může časЧешки
The best of 2008
Английски
Začni žítЧешки
Den otevřených dveří 2010
Английски
ZejtřekЧешки
Girotondo 2006
Английски
Ztracená bloudímЧешки
Den Otevrenych Dveri
Английски #1 #2
Полски
Руски
Тонгански
Турски
Френски
Коментари