Vincerò, perderò (превод на Албански)

Advertisements
превод на Албански

Do fitoj, do humb

Në ëndrrat që shihja që fëmijë
Jetoja jetën time si një mbret
Kisha ditë plot me diell
Nuk kishte kurrë dhimbje
 
Do fitoj, do humb
Jetën time do jetoj
Unë i vetëm do duhet të ec
Do fitoj, do humb
Do bëj rrugën time
Do luaj ndeshjen e jetës
 
Kam patur çaste të shkurtra gëzimi
Momente pambarimisht të mërzitëshme
Kam patur ditë plot me diell
Unë e di ç'është dhimbja....
 
Do fitoj, do humb
Jetën time do jetoj
Unë i vetëm do di të vazhdoj
Do fitoj, do humb
Rrugën time tani e di
Por i vetëm do të luaj
Ndeshjen e jetës sime
 
Një mbret, unë sigurisht nuk do të jem
E megjithatë unë do jetoj...
 
Do fitoj, do humb
Dritë dhe hije unë do të kem
Por i vetëm do duhet të vazhdoj
Do fitoj, do humb
Jeta ime do jetë
Si një udhëtim i gjatë për tu bërë
 
Do fitoj, do humb
Jetën time do jetoj
Unë i vetëm do duhet të ec
Do fitoj, do humb
Rrugën time tani e di
Do fitoj, do humb
Ndeshjen do ta luaj
Do fitoj, do humb
Por i vetëm
 
Пуснато от EaglewatchEaglewatch в Втр, 12/02/2019 - 12:04
Добавен превод, изпълнявайки заявка, направена от xaza_yo1xaza_yo1
Италиански

Vincerò, perderò

Коментари