Текстове на песни на Violetta Zironi

Текстове на песниПреводиЗаявки за превод
Dimmi Che Non Passaиталиански
Dimmi Che Non Passa
английски
френски
Violetta Zironi е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
Passenger (UK) - Let Her Goанглийски
All The Little Lights (2012)
азербайджански
арабски #1 #2 #3
бирмански
български
грузински
гръцки #1 #2 #3 #4
датски #1 #2
иврит
индонезийски
испански
италиански #1 #2
китайски
корейски
кюрдски (сорани)
македонски
немски #1 #2
нидерландски
персийски
полски
португалски #1 #2
румънски #1 #2
руски #1 #2 #3
словашки
словенски #1 #2
сръбски #1 #2 #3 #4
тайски #1 #2
турски #1 #2 #3 #4
украински
унгарски #1 #2 #3
фински #1 #2
френски #1 #2 #3
хърватски
чешки
шведски #1 #2
японски
Коментари
Read about music throughout history