Vlatko Lozanoski - Nadež (Надеж)

Реклама
македонски/романизация
A A

Nadež (Надеж)

Што е добро кратко трае знај,
Но нашево нема да престане.
Само сакај ме, биди до мене
После сè што ние двајца поминавме.
 
Рефрен:
Ако има надеж, ако има трошка надеж
Ко првиот ден да сме јас и ти.
Ако има надеж, да се роди нова надеж
ќе бидеш до мене љубов ти. (2x)
 
По лицето траги од маскара
И талог од кафе остана,
Таа горчина што ме убива,
Можеш да ја замениш со насмевка.
 
Рефрен:
Ако има надеж, ако има трошка надеж
Ко првиот ден да сме јас и ти.
Ако има надеж, да се роди нова надеж
ќе бидеш до мене љубов ти. (2x)
 
Публикувано от NatoskaNatoska в нед., 11/11/2018 - 09:37
Последно редактирано от ivank23ivank23 в ср., 14/11/2018 - 21:33
Коментари на автора:

Music / Muzika: Лазар Цветкоски
Lyrics / Tekst: Магдалена Цветкоска - Ена
Arr / Аранжман: Лазар Цветкоски

Благодаря!получил/а 10 благодарности

 

Реклама
Видео
Vlatko Lozanoski: Топ 3
Коментари