Текстове на песни на YUNGBLUD

Текстове на песниПреводиЗаявки за превод
11 Minutesанглийски
NBA 2K20 Soundtrack
арабски
гръцки
иврит
испански
италиански
немски #1 #2
нидерландски
румънски
руски #1 #2 #3
сръбски
турски #1 #2
френски
шведски
Acting Like Thatанглийски
weird! (2020)
индонезийски
нидерландски
турски
Anarchistанглийски
21st Century Liability
гръцки
испански
италиански
нидерландски
румънски #1 #2
руски
турски
унгарски
френски
шведски
Braindead!английски
The Underrated Youth (2019)
италиански
немски
шведски
унгарски
Californiaанглийски
21st Century Liability
италиански
френски
шведски
унгарски
Casual Sabotageанглийски
The Underrated Youth (2019)
италиански
унгарски
charityанглийски
weird!
испански
нидерландски
cotton candyанглийски
weird! (2020)
гръцки
нидерландски
руски
унгарски
френски
Die A Littleанглийски
13 Reasons Why (Season 3)
арабски
гръцки
италиански
немски
румънски
руски #1 #2
турски
унгарски
френски
Die For The Hypeанглийски
21st Century Liability
италиански
руски
шведски
Doctor Doctorанглийски
21st Century Liability
италиански
Falling Skiesанглийски
13 Reasons Why: Season 2 (Music from the Original TV Series)
италиански
турски
god save me, but don't drown me outанглийски
Weird (2020)
гръцки
индонезийски
нидерландски
руски
турски
Hope For The Underrated Youthанглийскииталиански
немски
нидерландски
португалски
турски
унгарски
фински
I Love You, Will You Marry Meанглийски
YUNGBLUD - EP
италиански
немски
турски
унгарски
шведски
Ice Cream Manанглийски
YB2*
италиански
нидерландски
it’s quiet in beverly hillsанглийски
weird!
нидерландски
Kill Somebodyанглийски
21st Century Liability
италиански
нидерландски
руски
турски
унгарски
фински
френски #1 #2
шведски
King Charlesанглийски
YUNGBLUD - EP
италиански
турски
унгарски
френски
Lemonadeанглийски
Lemonade
руски
Lonerанглийски
Loner - Single
испански
италиански
нидерландски
руски
турски
унгарски
френски
шведски
Love songанглийски
weird!
нидерландски
унгарски
Machine Gunанглийски
21st Century Liability
гръцки
испански
италиански
турски
унгарски
шведски
marsанглийски
weird!
гръцки
нидерландски
полски
руски
шведски
Medicationанглийски
21st Century Liability (2018)
италиански
турски
унгарски
френски
шведски
original meанглийски
the underrated youth - EP
арабски
италиански
нидерландски
персийски
руски
сръбски
турски
френски
чешки
иврит
румънски
унгарски
Parentsанглийски
Parents - Single
български
гръцки
иврит
индонезийски
испански
италиански
нидерландски
полски
румънски
руски
сръбски
турски
унгарски
фински
френски
шведски
Polygraph Eyesанглийски
21st Century Liability
гръцки
италиански
нидерландски
румънски
турски
унгарски
шведски
Psychotic Kidsанглийски
21st Century Liability (2018)
испански
италиански
нидерландски
сръбски
турски
унгарски
френски
шведски
иврит
Strawberry Lipstickанглийскигръцки #1 #2
италиански
нидерландски
турски
унгарски
френски
Teresaанглийски
weird!
нидерландски
Time in a bottleанглийскииспански
Tin Pan Boyанглийски
YUNGBLUD - EP
италиански
шведски
унгарски
Tongue Tiedанглийскииталиански
Waiting On The Weekendанглийски
The Underrated Youth (2019)
италиански
унгарски
Weird!английски
YB2*
гръцки
италиански
немски
нидерландски
персийски
турски
хърватски
​strawberry lipstickанглийски
weird!
италиански
нидерландски
​superdeadfriendsанглийски
weird!
нидерландски
​the freak showанглийски
weird!
нидерландски
Коментари
Read about music throughout history