Реклама

Текстове на песни на Zolita

Zolita
Текстове на песниПреводиЗаявки
Come Home With Meанглийскиvideo
Sappho - EP
Drug Me Nowанглийскиvideo
Immaculate Conception - EP
Explosionанглийскиvideo
Immaculate Conception - EP
италиански
турски
руски
Fight Like a Girlанглийскиvideo
Fight Like a Girl - Single
сръбски
турски
Holyанглийскиvideo
Immaculate Conception - EP
италиански
нидерландски
португалски
румънски
руски
турски
Hurt Me Harderанглийскиvideo
Immaculate Conception - EP
френски
Kill For Youанглийскиvideo
Immaculate Conception - EP
сръбски
унгарски
Like Heavenанглийскиvideo
Sappho - EP
New Youанглийскиvideo
Sappho - EP
Remind Meанглийскиvideo
Sappho - EP
Shut Up and Cryанглийскиvideo
Shut Up and Cry - Single
немски
унгарски
Spotlessанглийскиvideo
Sappho - EP
Truth Teaанглийскиvideo
Truth Tea - Single
Коментари