Текстове на песни на Zuzana Smatanová

Текстове на песниПреводиЗаявки за превод
A doctorанглийски
Gemini
руски
Ak sa dáсловашки
Entirely Good
английски
полски
руски
турски
френски
Bergenсловашки, норвежки
Echo
руски
Čerešneсловашки
Momenty (2013)
руски
Čím skôrсловашки
Gemini
руски
Čo má prísť prídeсловашки
Gemini
английски
руски
чешки
Daj ruku do mojej rukyсловашкианглийски #1 #2
руски
турски
украински
Dnes sa mi nechce ničсловашкианглийски
кюрдски (сорани)
руски
турски
френски
Dôveraсловашки
Gemini
руски
Druhýkrátсловашкианглийски
руски
френски
Dvereсловашки
Dvere
английски
кюрдски (сорани)
руски
тонгански
Horouсловашкианглийски
испански
полски
руски
Jediný a jedináсловашки
Echo
полски
руски
Keď neveríš, uveríšсловашки
Dvere
руски
Lietajúci Cypriánсловашки
Momenty
руски
Malo sa to staťсловашки
Tabletky odvahy
руски
Miestaсловашки
Echo
руски
Miluj ma, alebo odíďсловашкианглийски
руски
Môžme si už odpustiť?словашки
Echo
немски
руски
Nad hlavouсловашки
Dvere
английски
руски
Našťastieсловашки
Dvere
руски
Nech sa deje, čo sa má!словашки
Svet mi stúpil na nohu
английски
руски
Nekráčaj predo mnouсловашки
Svet mi stúpil na nohu
руски
Nezabudnemсловашки
Gemini
руски
Nič nezostane stáleсловашки
Tabletky odvahy (2007)
английски
руски
словенски
френски
Nuclearанглийски
Gemini
руски
Obzri saсловашки
Gemini
руски
Odznovaсловашки
Dvere
руски
Pár dníсловашкианглийски
руски
Pocestnýсловашки
Svet mi stúpil na nohu, Live
руски
Predstav siсловашки
'Tabletky odvahy'
английски
руски
Prvý krokсловашкианглийски
руски
Ratанглийски
Gemini
руски
S tebou viemсловашки
Dvere
руски
Soldiers and their wifesанглийски
Gemini
руски
Stačí Si Priaťсловашки
Gemini
руски
Svet mi stupil na nohuсловашки
Svet mi stúpil na nohu
руски
Tam kde sa neumieraсловашкианглийски
руски
френски
Taxi to a gardenанглийски
Gemini
руски
The Story Of a Salmonанглийски
Echo
руски
Úsmev a čajсловашки
Momenty
руски
V dobrom aj v zlomсловашкианглийски
немски
полски
румънски
руски
украински
френски
Včelyсловашки
Tabletky odvahy (2007)
английски
руски
френски
Venovanieсловашки
Dvere
руски
Vzdialenost'словашкианглийски
руски
Zajtra, možno skôrсловашки
Gemini
руски
Zamknutý domсловашки
Gemini
руски
Zdá sa, že to stačíсловашки
Tabletky odvahy (2007)
английски #1 #2
руски
френски
Ženy aj mužiсловашкианглийски
немски
полски
румънски
руски
френски
чешки
Zo zásadyсловашки
Gemini
руски
Zostalo tichoсловашки
Dvere
руски
Zuzana Smatanová в съвместни песниПреводи
Adam Ďurica - Miestaсловашкианглийски
полски
Desmod - Pár dníсловашкиукраински
Zuzana Smatanová е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
Hana Hegerová - Čerešneсловашки
Čerešne/Běh života (1989)
английски
български
руски #1 #2
френски
Коментари
Read about music throughout history