All I Want for Christmas Is You (আলবেনীয় অনুবাদ)

Advertisements
আলবেনীয় অনুবাদ
A A

Gjithshka që dua për Krishtlindje je ti

Nuk dua shumë për Krishtlindje
Kam nevojë vetëm për diçka
Nuk më intereson për dhuratat
Poshtë pemës së Krishtlindjeve
Dua thjesht të të kem ty për vete
Më shumë seç ti mund ta dish
Plotësoje dëshirën time
Gjithshka që dua për Krishtlindje je...
Ti
 
Nuk dua shumë për Krishtlindje
Kam nevojë vetëm për diçka
Nuk më intereson për dhuratat
Poshtë pemës së Krishtlindjeve
Nuk kam nevojë ta var "çorapen" time
Pranë zjarrit
Babagjyshi i Vitit të Ri nuk do të më bëjë të lumtur
Me një dhuratë për Krishtlindje
Dua thjesht të të kem ty për vete
Më shumë seç ti mund ta dish
Ma plotëso dëshirën
Gjithshka që dua për Krishtlindje je ti
Ti shpirt
 
Nuk do të kërkoj shumë për Krishtlindje
Nuk kërkoj as Dëborë
Unë thjesht do të rri duke pritur
Nën "veshtull"
Nuk do të përgatis një listë dhe ta dërgoj
Tek Poli i Veriut për Shën Nikun
As nuk do të rri zgjuar për
Të dëgjuar këmbanat e magjijshme të renave
Sepse unë thjesht të dua ty këtu sonte
Të më përqafosh mua fort
Ç'mund të bëj më tepër
Gjithshka që dua për Krishtlindje je ti
Ooh shpirt
Të gjitha dritat po shndrisin
Shkëlqyeshëm gjithandej
Dhe zëri i fëmijëve
Me të qeshura mbush ajrin
Dhe të gjithë po këndojnë
Po dëgjoj këmbanat e slitës duke tingëlluar
Babagjysh a s'do të ma sjellësh atë për të cilin kam nevojë
Të lutem, a s'do t'ma sjellësh shpirtin tim?
 
Oh Nuk dua shumë për Krishtlindje
Vetëm këtë po kërkoj
Dua vetëm të shoh shpirtin tim
Duke qëndruar mu para derës sime
Oh dua thjesht të të kem ty për vete
Më shumë seç ti mund ta dish
Plotësoje dëshirën time
Gjithshka që dua për Krishtlindje je...
Ti
 
Gjithshka që dua për Krishtlindje je ti... shpirt
 
gent.muca.5gent.muca.5 দ্বারা শনি, 17/05/2014 - 23:20 তারিখ সাবমিটার করা হয়
gent.muca.5gent.muca.5 সর্বশেষ সম্পাদনা করেছেন বুধ, 21/05/2014 - 21:32
ইংরেজীইংরেজী

All I Want for Christmas Is You

Mariah Carey: সেরা 3
See also
মন্তব্যসমূহ