Best Song Ever (আলবেনীয় অনুবাদ)

আলবেনীয় অনুবাদআলবেনীয়
A A

Kenga me e mire

Ndoshta eshte menyra se si ec, drejt tek zemra e ime e ka marr
permes dyert dhe pas rojet, sikur ajo e ka tashme
thashe a do ma jep perseri, ajo tha kurre as ne enderrat e tua me te egra
 
dhe kercyem gjithe naten me kengen me e mire
dishim çdo fjali, tash nuk maj mend asgje
si do qe te shkoj, un e di qe nuk do ta harroj
sepse kecyem gjithe naten me kengen me e mire
 
besoj qe shkoj oh, oh, oh
besoj qe shkoj yeah, yeah, yeah
besoj qe shkoj...
 
ajo tha qe quhet Georgia Rose, dhe babai i asaj eshte dentist
tha qe kam gojen e piste ( un kam gojen e piste) por me puthi per vertet
e thash a do vish ne shtepi me mua, ajo tha kurre as ne enderrat e tua me te egra
 
dhe kercyem gjithe naten me kengen me e mire
dishim çdo fjali, tash nuk maj mend asgje
si do qe te shkoj, un e di qe nuk do ta harroj
sepse kecyem gjithe naten me kengen me e mire
 
besoj qe shkoj oh, oh, oh
besoj qe shkoj yeah, yeah, yeah
besoj qe shkoj...
 
ti e din, un e di, e din qe do te kujtoj,
dhe un di, ti e din, e di qe do me kujtosh,
dhe ti din, un e di, e din qe do te kujtoj,
dhe un di, ti e din, shpresoj qe ti do kujtosh si kercyem,
(yeah yeah yeah) se si kercyem
 
1,2,1,2,3
 
dhe kercyem gjithe naten me kengen me e mire
dishim çdo fjali, tash nuk maj mend asgje
si do qe te shkoj, un e di qe nuk do ta harroj
sepse kecyem gjithe naten me kengen me e mire
 
besoj qe shkoj oh, oh, oh
besoj qe shkoj yeah, yeah, yeah
besoj qe shkoj...
 
kenga me e mire, ka qene kenga me e mire,
ka qene kenga me e mire, ka qene kenga me e mire
 
Klea.albKlea.alb দ্বারা সোম, 26/06/2017 - 13:23 তারিখ সাবমিটার করা হয়
Zarina01Zarina01 এর অনুরোধের জবাবে যোগ করা হলো
ইংরেজীইংরেজী

Best Song Ever

অনুগ্রহ করে "Best Song Ever" অনুবাদ করতে সাহায্য করুন
মন্তব্যসমূহ