British National Anthem - God Save the Queen (আলবেনীয় অনুবাদ)

আলবেনীয় অনুবাদ

Perëndia të mbroj Mbretëreshën

Perëndia mbro Mbretëreshën tonë të hirshme,
Jetë të gjallë mbretëreshës tonë fisnike,
Perëndia të mbroj Mbretëreshën:
Dërgo qe ajo fitimtare,
(të jet) e Gëzuar dhe e lavdishëm,
Shumë kohë për të sunduar mbi ne:
Perëndia të mbroj Mbretëreshën.
 
O Zot, Perëndia ynë,
Shkatërroni armiqtë e saj,
Dhe i bëjnë ato të bien:
Konfliko politikat e tyre,
Frustroni truket e tyre të zjarrtë,
Në Them shpresat tona ne rregullojmë:
Zoti na shpëto të gjithëve.
 
Dhuratat tuaja më të zgjedhura në dyqan,
Në të te jenë (derguar qe te jet) e kënaqur për të derdh;
Për një kohë të gjatë të mbretërojë:
Le të mbrojë ligjet tona,
Dhe na jep gjithnjë shkak
Të këndosh me zemër dhe me zë
Perëndia të mbroj Mbretëreshën!
 
evita prifti দ্বারা শনি, 19/01/2019 - 15:57 তারিখ সাবমিটার করা হয়
Zarina01 এর অনুরোধের জবাবে যোগ করা হলো
ইংরেজী

British National Anthem - God Save the Queen

Collections with "British National ..."
See also
মন্তব্যসমূহ