Dernière danse (ম্যাসেডোনীয অনুবাদ)

Advertisements

Последниот танц

О, мое слатко страдање
Нема зошто да се бориме, а ти почнуваш повторно
Јас сум една безначајна
Без него сум вознемирена
Лутам сама низ метрото
Еден последен танц
За да ја заборавам огромната болка
Сакам да побегнам, да почнам сè од почеток
О, мое слатко страдање
 
Ги мешам небото, денот, ноќта
Танцувам со ветрот, со дождот
Малку љубов, капка мед
И танцувам, танцувам, танцувам, танцувам, танцувам, танцувам
И во бучавата, трчам и се плашам
Мене ли ми е редот?
Доаѓа болката...
Низ цел Париз, се напуштам себе
И одлетувам, одлетувам, одлетувам, одлетувам, одлетувам
Ништо освен надеж...
На овој пат во твое отсуство
Се трудам колку можам, без тебе мојот живот не е ништо повеќе од бесмислен сјаен украс
 
Ги мешам небото, денот, ноќта
Танцувам со ветрот, со дождот
Малку љубов, капка мед
И танцувам, танцувам, танцувам, танцувам, танцувам, танцувам
И во бучавата, трчам и се плашам
Мене ли ми е редот?
Доаѓа болката...
Низ цел Париз, се напуштам себе
И одлетувам, одлетувам, одлетувам, одлетувам, одлетувам
 
Во ова слатко страдање.
Ги имам платено сите грешки.
Слушнете колкаво ми е срцето.
Јас сум дете на светот.
 
Ги мешам небото, денот, ноќта
Танцувам со ветрот, со дождот
Малку љубов, капка мед
И танцувам, танцувам, танцувам, танцувам, танцувам, танцувам
И во бучавата, трчам и се плашам
Мене ли ми е редот?
Доаѓа болката...
Низ цел Париз, се напуштам себе
И одлетувам, одлетувам, одлетувам, одлетувам, одлетувам
 
PublishermkdPublishermkd দ্বারা রবি, 16/03/2014 - 15:22 তারিখ সাবমিটার করা হয়
5
Your rating: None Average: 5 (1 vote)
ফরাসীফরাসী

Dernière danse

"Dernière danse" এর আরও অনুবাদ
ম্যাসেডোনীয Publishermkd
5
অনুগ্রহ করে "Dernière danse" অনুবাদ করতে সাহায্য করুন
Collections with "Dernière danse"
Indila: সেরা 3
See also
মন্তব্যসমূহ