Everytime We Touch (আলবেনীয় অনুবাদ)

আলবেনীয় অনুবাদ

cdo here qe prekemi

সংস্করণ: #1#2
Unë ende dëgjoj zërin tënd
Kur fle pranë meje
Unë ende ndjej prekjen tende
Në ëndrrat e mia
 
Falma dobësinë time
Por nuk e di pse
Pa ty është e vështirë për të mbijetuar ...
 
Sepse çdo herë qe prekemi
Gjej këtë ndjenjë
Dhe sa herë puthemi
Betohem Unë mund të fluturoje
 
Mundesh te ndjesh rrahjet e zemres time sa te shpejta jan?
Dua që kjo të zgjasë
Sepse kam nevojë për ty te jesh pran meje
 
Sepse çdo herë qe prekemi
Ndjehem statike
Dhe sa herë qe puthemi
Unë arrij ne qiell
 
Mundesh te ndjesh rrahjet e zemres time sa te shpejta jan?
Nuk mund t lë të ikesh
Te dua në jetën time
 
Krahet e tua janë kështjella ime
Zemra tende është qielli im
Ato fshin lotët
Që unë qaj
 
Te mirat dhe të këqijat
Ne i kemi kaluar te gjitha
Ti me ben te ngrihem
Kur unë bie!
 
Sepse çdo herë qe prekemi
Gjej këtë ndjenjë
Dhe sa herë puthemi
Betohem unë mund të fluturoje
 
Mundesh te ndjesh rrahjet e zemres time sa te shpejta jan?
Dua që kjo të zgjasë
Sepse kam nevojë për ty te jesh pran meje
 
Sepse çdo herë qe prekemi
Ndjehem statike
Dhe sa herë qe puthemi
Unë arrij ne qiell
 
Mundesh te ndjesh rrahjet e zemres time sa te shpejta jan?
Nuk mund t lë të ikesh
Te dua në jetën time
 
Sepse çdo herë qe prekemi
Gjej këtë ndjenjë
Dhe sa herë puthemi
Betohem unë mund të fluturoje
 
Mundesh te ndjesh rrahjet e zemres time sa te shpejta jan?
Dua që kjo të zgjasë
Sepse kam nevojë për ty te jesh pran meje
 
venoovenoovenoovenoo দ্বারা রবি, 05/02/2012 - 19:41 তারিখ সাবমিটার করা হয়
অনুবাদের উৎস:
http://www.youtube.com/watch?v=4G6QDNC4jPs&ob=av3e
ইংরেজী

Everytime We Touch

See also
মন্তব্যসমূহ