Fati ynë shpresë dhe marrëzi (ইংরেজী অনুবাদ)

Advertisements
আলবেনীয়

Fati ynë shpresë dhe marrëzi

Ne te dy kurre s'jemi ndar
ne te dy kurre s'kemi heshtur
endrra ime, një shpend i marr
krahet hap ne re, qiellin gjen atje
tek ti
 
Kur je larg te pres me mall
kur je pranë grindem me ty
jeta loje, çfare është valle
duhemi te dy grindemi të dy
s’e di
 
Ti je si engjell qe me mbron gjithmone
unë jam si zjarri qe te djeg, ngado
ti je si djalli, qe ne faj me fton
ndryshe nuk bejme dot, jo jo (jo jo)
E kemi fatin shprese e marrezi
na jep nje engjell te na mbroj, o zot (o zot)
se ne ne jeten tone jemi femij
ndryshe nuk bejme dot jo jo (jo jo)
 
Kur je larg te pres me mall
kur je prane grindem me ty
jeta loje cfare eshte valle
duhemi te dy grindemi të dy
s’e di
 
SaerDNA দ্বারা রবি, 14/08/2011 - 21:38 তারিখ সাবমিটার করা হয়
Ainoa সর্বশেষ সম্পাদনা করেছেন সোম, 12/03/2018 - 01:07
Align paragraphs
ইংরেজী অনুবাদ

Our fate hope and foolishness

We have never been separated
We both havent silenced
My dream, a foolish bird
Opens his wings on the clouds,finds the sky there
Where you are
 
When you`re far away I await you with impatience
When your close we dispute with each other
Life`s a game, what is it
We`re in love, and we both fight
I dont understand
 
You`re like an angel that protects me everytime
Im like fire that burns you, everywhere
Your like the devil, that invites me to guiltness
We dont do anything else, no no (no,no)
Our fate is hope and foolishness
Oh God send us a protecting angel, Oh God (Oh God)
Because in our life we are like kids
We dont do anything else, no no (no,no)
 
When you`re far away I await you with impatience
When your close we dispute with each other
Life`s a game, what is it
We`re in love, and we both fight
I dont understand
 
dj_arber দ্বারা শনি, 07/04/2012 - 20:17 তারিখ সাবমিটার করা হয়
SaerDNA এর অনুরোধের জবাবে যোগ করা হলো
Aurela Gaçe: সেরা 3
See also
মন্তব্যসমূহ