Heartless (ম্যাসেডোনীয অনুবাদ)

Advertisements
ম্যাসেডোনীয অনুবাদ

Бездушнa

Во ноќ, јас ги слушам како зборуваат
Најстудената приказна икогаш кажана
Некаде далеку по овој пат, тој ја загуби душата своја заради жената, така бездушна ...
Како можаш да бидеш толку бездушна?
Oх...Како можаш да бидеш толку бездушна?
 
Како можеш да бидеш така, студена како зимски ветер кога дува, Јо
Запомни, ти сеуште зборуваш со мене
Ти треба да бидеш внимателна како ќе разговараш со мене, Јо
Мислам након се што пројдовме
Мислам након се ствари во кое влеговме
Еј еј, јас знам некои работи кои што не ми кажа
Еј еј, јас направив некои работи, но тоа е стариот ја
И сега сакаш да ме вратиш и ќе ми покажиш
Па што се шеташ како да не ме познаваш
Имаш нова пријателка, јас имам другари
Но, на крајот тоа е сепак толку осамен
 
Во ноќ, јас ги слушам како зборуваат
Најстудената приказна икогаш кажана
Некаде далеку по овој пат, тој ја загуби душата своја заради жената, така бездушна ...
Како можаш да бидеш толку бездушна?
Oх...Како можаш да бидеш толку бездушна?
 
Кaкo можеш да бидеш толку зла, разбудуваш онаа страна во мене за коа не а ни знаев
Јас решив дека неќемо зборувати
Па зошто проводиме 3 саата на телефон?
Зошто е толку лута на мене?
Батка јас не знам, час е ладна, час жешка
Јас нема да станам, нема да се нарушам
Бидејќи јас веќе знам како воа функционира
Ќе отрчиш и ќе кажиш пријателима дека ме напушти
Oние ќе ти кажат дека не знаеле шо ти гледаш во мене
Ќе почекаш неколку месеци и ќе сватиш
Нема да најдеш подобор од мене
 
Во ноќ, јас ги слушам како зборуваат
Најстудената приказна икогаш кажана
Некаде далеку по овој пат, тој ја загуби душата своја заради жената, така бездушна ...
Како можаш да бидеш толку бездушна?
Oх...Како можаш да бидеш толку бездушна?
 
Зборуваме, зборуваме, зборуваме причи
Душо, ајде да престанеме
Тие не знаат што ми пројдовме
Тие не знаат за мене и тебе
Бидејќи имам нешто ново за твоите очи
И ти продолжи да ме мразиш
И ние ќе бидеме непријатели
Знам дека не верувааш
Би можел само да го оставам покварено
И ти не можеш да го поправаш
Тогаш одам вечерва
Во ноќта ...
 
Во ноќ, јас ги слушам како зборуваат
Најстудената приказна икогаш кажана
Некаде далеку по овој пат, тој ја загуби душата своја заради жената, така бездушна ...
Како можаш да бидеш толку бездушна?
Oх...Како можаш да бидеш толку бездушна?
 
agecevski দ্বারা বুধ, 28/01/2015 - 12:18 তারিখ সাবমিটার করা হয়
ইংরেজী

Heartless

মন্তব্যসমূহ