I See You (ম্যাসেডোনীয অনুবাদ)

Advertisements
ম্যাসেডোনীয অনুবাদম্যাসেডোনীয
A A

Те гледам

Чекорејќи низ сонот, те гледам
Мојата светлина и темнина вдишуваат надеж за нов живот
Сега живеам преку тебе и ти преку мене, маѓепсана
И се молам во срцето, сонов да не заврши никогаш
 
Се гледам себе низ твоите очи
Како го вдишувам новиот живот, високо летам
Твојата љубов ми го осветлува патот до рајот
Па ја нудам душава како жртва
Живеам преку твојата љубов
 
Ме научи да можам да видам сè што е убаво
Моите сетила го допираат твојот свет, незамислив за мене
Сега мојата надеж ти ја давам тебе, се предавам
И се молам во срцево, сонот да не заврши никогаш
 
Се гледам себе низ твоите очи
Како го вдишувам новиот живот, високо летам
Твојата љубов ми го осветлува патот до рајот
Па ја нудам душава моја како жртва
Живеам преку твојата љубов
 
Срцето никогаш не ми беше отворено
И духот никогаш не ми беше слободен
Кон светот ти што ми го покажа
Но моите очи не можеа да ги замислат
Сите бои на љубовта и животот, за навека
Засекогаш
 
Се гледам себе низ твоите очи
Како го вдишувам новиот живот, високо летам
Твојата љубов ми го осветлува патот до рајот
Па ја нудам душава моја како жртва
Живеам преку твојата љубов
Живеам преку твојата љубов
 
Те гледам
Те гледам
 
ivank23ivank23 দ্বারা রবি, 02/09/2012 - 21:36 তারিখ সাবমিটার করা হয়
ইংরেজীইংরেজী

I See You

মন্তব্যসমূহ