I'd Do Anything for Love (But I Won't Do That) (আলবেনীয় অনুবাদ)

Advertisements
আলবেনীয় অনুবাদআলবেনীয়
A A

Do bëja gjithçka për dashurinë (Por nuk do ta bëj)

Dhe do bëja gjithçka për dashurinë
Do shkoja drejt e në ferr dhe do kthehesha prapë
Do bëja gjithçka për dashurinë
Nuk do të të gënjej kurrë dhe ky është fakt
 
Por nuk do ta harroj kurrë se si ndihesh tani, oh jo, në asnjë mënyrë
Dhe do bëja gjithçka për dashurinë
Oh, do bëja gjithçka për dashurinë
Do bëja gjithçka për dashurinë
Por nuk do ta bëj
Jo, nuk do ta bëj
 
Dhe ka ditë që nuk kalojnë lehtë
Dhe ka ditë që nuk kalojnë keq
Ka ditë që s'shtyhen fare
Dhe ato janë ditët që s'përfundojnë kurrë
 
Dhe ndonjë natë lëshon flakë nga goja
Dhe ndonjë natë je e gdhendur në akull
Ndonjë natë je si diçka që s'e kam parë më parë dhe s'do ta shoh kurrë
 
Ndoshta jam i çmendur
Oh, kjo është çmenduri dhe e vërtetë
E di se mund të më shpëtosh
Askush s'mund të më shpëtojë tani veç teje
 
Përsa kohë planetet rrotullohen
Përsa kohë yjet digjen
Përsa kohë ëndrrat e tua po dalin të vërteta
Bën mirë ta besosh
 
Se do bëja gjithçka për dashurinë
Dhe do të jem atje deri në aktin final
Dhe do bëja gjithçka për dashurinë
Dhe do marr vendimin dhe do vulos paktin
 
Por s'do t'ja fal vetes kurrë
Nëse nuk i shkojmë deri në fund, këtë natë
 
Dhe do bëja gjithçka për dashurinë
Por nuk do ta bëj
Jo, nuk do ta bëj
 
Do bëja gjithçka për dashurinë
Gjithçka që mund të kishe ëndërruar
Por thjesht nuk dua ta bëj (x2)
 
Dhe ndonjëherë lutem për qetësi
Dhe ndonjëherë lutem për shpirtin
Ndonjëherë thjesht i lutem zotit të seksit, baterisë dhe Rock 'n' Roll-it
 
Dhe ndoshta jam i vetmuar
Vetëm për kaq jam i kualifikuar të bëj
Është një dhe i vetëm
Një dhe i vetëm premtimi që mund të mbaj
 
Përse kohë disqet rrotullohen
Përsa kohë zjarret digjen
Përsa kohë lutjet e tua po realizohen
Bën mirë ta besosh
 
Se do bëja gjithçka për dashurinë
Dhe kjo është e vërtetë, ky është fakti
Dhe do bëja gjithçka për dashurinë
Dhe s'do të ketë më kthim pas
 
Por s'do ta bëj kurrë më mirë seç e bëja me ty
Gjithë atë kohë, gjithë atë kohë
 
Dhe do bëja gjithçka për dashurinë
Oh, do bëja gjithçka për dashurinë
Do bëja gjithçka për dashurinë
Por nuk do ta bëj
Jo, jo, jo nuk do ta…
 
Do bëja gjithçka për dashurinë
Gjithçka që mund të kishe ëndërruar
Por thjesht nuk do ta bëj (3x)
 
Por nuk do ndaloj kurrë së ëndërruari për ty
Çdo natë të jetës sime
Në asnjë mënyrë
 
Dhe do bëja gjithçka për dashurinë
Por nuk do ta bëj
Jo, nuk do ta bëj
 
[Lorraine Crosby:]
Do më ngresh, do më ndihmosh?
Do më nxjerrësh jashtë këtij qyteti të harruar nga Zoti?
Do ta bësh pak më pak të ftohtë?
 
[Meat Loaf:]
Mund ta bëj këtë
Oh, oh tani mund ta bëj këtë
 
[Lorraine Crosby:]
Do kujdesesh për gjithë fantazitë e mia?
Do më lagësh me ujë të bekuar nëse nxehem shumë?
Do më shpiesh në vende që nuk i kam parë kurrë?
 
[Meat Loaf:]
Tani mund ta bëj këtë
Oh, oh tani mind ta bëj këtë
 
[Lorraine Crosby:]
Pas pak ti do harrosh gjithçka
Ishte një ndërhyrje e shkurtër dhe aventurë nate mesvere
Dhe do të shohësh se është koha të vazhdosh para
 
[Meat Loaf:]
Nuk do ta bëj këtë
Nuk do ta bëj këtë
 
[Lorraine Crosby:]
E njoh territorin, kam qënë këtu rrotull
Gjithçka do bëhet pluhur dhe të gjithë do të rrëzohemi
Herë a vonë do të hallakatesh kot
 
[Meat Loaf:]
Nuk do ta bëj këtë
Jo, nuk do ta bëj këtë
 
Gjithçka për dashurinë
Oh, do bëja gjithçka për dashurinë
Do bëja gjithçka për dashurinë
Por nuk do ta bëj
Jo, nuk do ta bëj
 
EaglewatchEaglewatch দ্বারা শুক্র, 16/08/2019 - 12:50 তারিখ সাবমিটার করা হয়
Joshua BrunkenJoshua Brunken এর অনুরোধের জবাবে যোগ করা হলো
ইংরেজীইংরেজী

I'd Do Anything for Love (But I Won't Do That)

মন্তব্যসমূহ