I'm Not In Love (ম্যাসেডোনীয অনুবাদ)

ম্যাসেডোনীয অনুবাদ

Не сум заљубен

Не сум заљубен, не го заборавај тоа
Ова е само глупава фаза низ која поминувам
И само затоа што ти се јавив
Немој да ме сфатиш погрешно
Немој да мислиш дека си успеала
Не сум заљубен, не-не
(тоа е затоа што...)
 
Би сакал да те видам, но тогаш повторно
Тоа не значи дека ми значиш премногу
Затоа ако ти се јавам, не прави галама
Не им кажувај на твоите пријатели за нас двајцата
Не сум заљубен, не-не
(тоа е затоа што...)
 
(Тивко)
(Големите момчиња не плачат) (6х)
 
Ја чувам твојата слика за ѕидот
Таа крие гадна дамка која се наоѓа таму
Затоа не барај да ти ја вратам
Јас знам ти знаеш
Не ми значи толку многу
Не сум заљубен, не-не
(тоа е затоа што...)
 
оох, ти долго ќе ме чекаш
оох, ти долго ќе чекаш
оох, ти долго ќе ме чекаш
оох, ти долго ќе чекаш
 
Не сум заљубен, не го заборавај тоа
Ова е само глупава фаза низ која поминувам
И само затоа што ти се јавив
Немој да ме сфатиш погрешно
Немој да мислиш дека си успеала, оох
 
Не сум заљубен, не сум заљубен...
(тоа е затоа што...)
 
edna_ellenaedna_ellena দ্বারা সোম, 20/08/2018 - 10:10 তারিখ সাবমিটার করা হয়
tamdam makedonectamdam makedonec এর অনুরোধের জবাবে যোগ করা হলো
ইংরেজী

I'm Not In Love

মন্তব্যসমূহ