Kanita - Don't Let Me Go

Advertisements
ইংরেজী, আলবেনীয়
A A

Don't Let Me Go

Zemër e ngrirë unë tani
N'heshtje e gjej shpetimin
Rrëfim i ftoht për ne dy sot
N'lot unë gjej ngushllimin
 
Take my hands pull me close
Take my hands love me uhh
Take my hands pull ne close uhh
 
Baby, don't let me go
Don't let me go
Baby, don't let me go
 
Si dielli n'agim
Ndriçon syt e mi
Jeta merr kuptimin
 
Të lutem mendo
Dhe njëhee mendo
Kthema ti besimin
Me bo hap ti shpejto
 
Take a step hurry up
I wanna know
I wanna know
How much, how much you love me
 
Baby, don't let me go
Don't let me go
Baby, don't let me go
Don't let me go
Don't let me go
Baby, don't let me go
Baby, don't let me go
 
Take my hands pull me close
I wanna know
I wanna know
How much, how much you love me
I wanna know
I wanna know
How much, how much you love me
 
Baby, don't let me go
Don't let me go
Baby, don't let me go
Don't let me go
Don't let me go
Baby, don't let me go
Baby, don't let me go
 
AlbanianaAlbaniana দ্বারা শুক্র, 19/05/2017 - 22:13 তারিখ সাবমিটার করা হয়
FloppylouFloppylou সর্বশেষ সম্পাদনা করেছেন বৃহস্পতি, 20/06/2019 - 11:11
সাবমিটার এর মন্তব্য:

Lyrics from: http://www.lyrics.al/kanita/lyric-1943731.php
Revisions made by me.

ধন্যবাদ!9 বার ধন্যবাদ পেয়েছেন

 

Advertisements
ভিডিও
Kanita: সেরা 3
অনুগ্রহ করে "Don't Let Me Go" অনুবাদ করতে সাহায্য করুন
মন্তব্যসমূহ