A m'don (ইংরেজী অনুবাদ)

Advertisements
আলবেনীয়

A m'don

Alele uhh Alele
Alele nuk duroj me
Rahat shpirti nuk me fle
Po du me dit a po mdon me
 
A ki ca me thone?
Nanana
 
Uh a ben ty me tfol
a ben me thone
se shume ti po m’mungon
Nuk e di se ca kom bo
Per mos me mdasht
e mos me fol
A bon ty me thone se nese nuk vjen ndoshta dhe gabon
Ku me dit ndoshta gabon
love
 
Alele uhh Alele
Alele nuk duroj me
Rahat shpirti nuk me fle
Po du me dit a po mdon me
 
A ki ca me thone
A ki ca me thone ma von
Une me ty jom still in love
E ti shume mire e di
Une me ty jom still in love
E ti e di
 
Uh a ben ty me tfol
a ben me thone
se shume ti po mungon
Nuk e di se ca kom bo
Per mos me mdasht
e mos me fol
A bon ty me te thone se nese nuk vjen ndoshta dhe gabon
Ku me dit ndoshta gabon
love.
 
Kurdê DînKurdê Dîn দ্বারা বৃহস্পতি, 08/08/2019 - 19:44 তারিখ সাবমিটার করা হয়
ইংরেজী অনুবাদইংরেজী
Align paragraphs
A A

Do you love me

Allele uhh Allele
Alleles I can't stand
My soul is not sleeping
Do you want to be with me some day?
 
Do you have any to tell me?
Paranoia
 
Uh does that make you talk
do you tell me
you miss me a lot
I don't know what I did
Not to worry
and don't talk to me
Do you tell me that if it does not come maybe and wrong
Where in the day maybe love goes wrong
 
Allele uhh Allele
Alleles I can't stand
My soul is not sleeping
Do you want to be with me some day?
 
Do you have some to tell me
Do you have any to tell me later
I'm still in love with you
And you know very well
I'm still in love with you
And you know
 
Uh does that make you talk
do you tell me
that you are missing a lot
I don't know what I did
Not to worry
and don't talk to me
Do they tell you that if it does not come maybe it is wrong
Where for days maybe wrong
love
 
art_mhz2003art_mhz2003 দ্বারা বৃহস্পতি, 08/08/2019 - 20:35 তারিখ সাবমিটার করা হয়
"A m'don" এর আরও অনুবাদ
ইংরেজী art_mhz2003
Elvana Gjata: সেরা 3
মন্তব্যসমূহ