Advertisement

Non, je ne regrette rien (ম্যাসেডোনীয অনুবাদ)

Advertisement
ম্যাসেডোনীয অনুবাদ

Не, не тагувам за ништо

Не, воопшто не
Не, не тагувам за ништо
Ниту за доброто
Ниту пак за злото што ми го направиле
Сега ми е сосема сеедно !
 
Не, воопшто не
Не, не тагувам за ништо веќе
Сѐ е веќе платено, одвеано, заборавено
Не се грижам веќе за минатото
 
Со моите спомени
Запалив оган .
Не ми требаат веќе
Ниту тагите минати, ниту радостите
 
Одвеаните љубовници
Со сиот нивни трепет
Одвеани се засекогаш
Пред мене е чистина и сосема нов почеток
 
Не, воопшто не
Не, за ништо не тагувам
Ни за злото ни за доброто
Што сум го имала,
Сѐ ми е сега сеедно
 
Не ,за ништо веќе не тагувам
Зашто сиот мој живот
Сите мои радости
Од денес започнуваат наново
Единствено и само со тебе
 
bushinoski দ্বারা বুধ, 29/02/2012 - 01:39 তারিখ সাবমিটার করা হয়
লেখকের মন্তব্য:

Се надевам дека ќе бидат направени и други преводи на македонски на многу други песни. Поздрав до сите што ја сакаат убавината на испеаниот стих.

ফরাসী

Non, je ne regrette rien

"Non, je ne regrette ..." এর আরও অনুবাদ
ম্যাসেডোনীযbushinoski
Collections with "Non, je ne regrette ..."
See also
মন্তব্যসমূহ