Wake Me Up (আলবেনীয় অনুবাদ)

Advertisements
আলবেনীয় অনুবাদ

Më Zgjo

Po ndjej rrugën time nëpër errësirë
I drejtuar nga një zemër që rreh
Nuk mund ta gjej se ku do të mbarojë udhëtimi
Por e di ku fillon
Ata më thonë se jam shumë i ri për të kuptuar
Ata thonë se kam ngelur në një ëndërr
Jeta do të kalojë para meje nëse unë nuk i hap sytë
Për mua nuk ka problem
 
Pra më zgjo kur e gjitha të ketë mbaruar
Kur të jem më i mençur dhe më i madh
Gjithë këtë kohë po gjeja veten time
Dhe nuk e dija se kisha humbur
[x2]
 
U përpoqa të mbaj peshën e botës
Por unë kam vetëm dy duar
Shpresoj të kem mundësinë për të udhëtuar nëpër botë
Dhe nuk kam asnjë plan
Shpresoj të qëndroj përgjithmonë kaq i ri
Nuk kam frikë ti mbyll sytë
Jeta është një lojë e bërë për te gjithë
Dhe dashuria është një çmim
 
Pra më zgjo kur e gjitha të ketë mbaruar
Kur të jem më i mençur dhe më i madh
Gjithë këtë kohë po gjeja veten time
Dhe nuk e dija se kisha humbur
[x2]
 
Nuk e dija se kisha humbur
Nuk e dija se kisha humbur
Nuk e dija se kisha humbur
Nuk e dija se kisha humbur
 
MarLatiSpotter দ্বারা মঙ্গল, 24/04/2018 - 21:56 তারিখ সাবমিটার করা হয়
ইংরেজী

Wake Me Up

"Wake Me Up" এর আরও অনুবাদ
আলবেনীয় MarLatiSpotter
Avicii: সেরা 3
See also
মন্তব্যসমূহ