Wheels On the Bus (ম্যাসেডোনীয অনুবাদ)

Advertisements
ম্যাসেডোনীয অনুবাদম্যাসেডোনীয
A A

Тркалата на автобусот

Гледам низ прозорецот и надвор е студено
Тука има двајца кои викаат зад мене и јас сум престрашена
Броејќи ги дрвјата додека ги поминувам
И јас се обидувам да не ја гледам патеката
Зашто Маја го пушта Ден да ги стави рацете во нејзината сукна
И таа ја има ставено раката долу во неговите панталони
 
Знам дека возачот го гледа тоа
Знам дека тој подгледнува во ретровизорот
Тој не вели ништо
Обидувајќи се да игнорира, е*ено е здодевно
Јас тивко ги набљудувам
Јас не кажувам ништо
 
Никој не не гледа нас - не му е гајле
Тркалата на автобусот
Јас ги држам надолу во предниот дел
Тркалата на автобусот
Ох, ох, ох
Тркалата на автобусот
 
Сега, ќе го осветлам и ќе го поминам
Издувај, издувај и помини го
Не биди к*р и бејбиситер
„Ајде, само помини тука“
Пребројувајќи ги автомобилите додека поминуваат
И јас се обидувам да не ги гледам сите зад мене
Зашто Џејсн го стави задникот на прозорец
И го мразам, возач вози бргу
 
Знам дека возачот го гледа тоа
Знам дека тој подгледнува во ретровизорот
Тој не вели ништо
Обидувајќи се да игнорира, е*ено е здодевно
Јас тивко ги набљудувам
Јас не кажувам ништо
 
Никој не не гледа нас - не му е гајле
Тркалата на автобусот
Јас ги држам надолу во предниот дел
Тркалата на автобусот
Ох, ох, ох
Тркалата на автобусот
 
Ох, ох, ох
Тркалата на автобусот
Ох, ох, ох
Тркалата на автобусот
 
Никој не не гледа нас - не му е гајле
Тркалата на автобусот
Јас ги држам надолу во предниот дел
Тркалата на автобусот
Ох, ох, ох
Тркалата на автобусот
Тркалата на автобусот
Тркалата на автобусот
 
Natalijaa17Natalijaa17 দ্বারা রবি, 22/09/2019 - 20:00 তারিখ সাবমিটার করা হয়
ইংরেজীইংরেজী

Wheels On the Bus

অনুগ্রহ করে "Wheels On the Bus" অনুবাদ করতে সাহায্য করুন
Collections with "Wheels On the Bus"
Melanie Martinez: সেরা 3
মন্তব্যসমূহ