Coldplay - Yellow (ম্যাসেডোনীয অনুবাদ)

ম্যাসেডোনীয অনুবাদ

Жолто

Погледни ги ѕвездите,
Види како светат за тебе,
И сѐ што правиш,
Да, сите беа жолти
 
Дојдов,
Напишав песна за тебе
И сѐ што правиш
И се викаше „Жолто“
 
Тогаш ми дојде време
О, што сторив
И сѐ беше жолто
 
Твојата кожа, о, да, твојата кожа и коски
Се претвора во нешто прекрасно
Знаеш ли? Знај дека многу те сакам
Знај дека многу те сакам
 
Препливав,
Прескокнав за тебе,
О, што сторив,
Зашто цела беше жолта
 
Нацртав линија
Нацртав линија за тебе
О, што сторив
И сѐ беше жолто
 
Твојата кожа, о, да, твојата кожа и коски
Се претвора во нешто прекрасно
Знаеш ли? За тебе искрварувам
За тебе искрварувам
 
Вистина
Види како светат за тебе
Види како светат за тебе
Види како светат за
 
Види како светат за тебе
Види како светат за тебе
Види како светат за
 
Погледни ги ѕвездите,
Види како светат за тебе,
И сѐ што правиш
 
ivank23 দ্বারা বুধ, 30/01/2013 - 01:23 তারিখ সাবমিটার করা হয়
ইংরেজী

Yellow

মন্তব্যসমূহ