Taylor Swift - You Belong With Me (আলবেনীয় অনুবাদ)

আলবেনীয় অনুবাদ

Ti përket më mua

Je nëe telephonë
me gocen tënde,ajo është e merzitur
ajo do te ndaheni per
dicka qe the ti
sepse ajo nuk
kupton humorin tende si unë
 
Jam ne dhomën tende
ështe tipike natë Marte
Degjoj llojn
e muzikes që asaj si pelqen
dhe sdo të di
historin tende si e di unë
 
Por ajo vesh fustana të shkurta
Unë vesh bluza
ajo ështe kapiteni nxitës i tifozëve
jam në shkallë në stadium
duke ëndërruar për ditën
kur do zgjohesh dhe do kuptosh
se ajo që po kërkojë
ishte ketu që në fillim
 
Nese mund ta shikoje atë
Jam ajo që të kupton
jam këtu që në fillim
psë nuk mundesh të shikosh
ti përket më mua
ti përket më mua
 
Hec në rrugë
më tz dhe xhinset e grisura
Nuk mund të mos mendoj
se kështy duhet të ishte
duke qeshur në një stol në park
duke menduar me veten
Hey nuk eshtë kaq e thjesht
 
dhe ke këtë buzëqeshje
që mund të ndricoj të gjithë qytetin
Kam kohë pa e parë
që atehëre që ajo të solli këtu
thua që je mirë
Të di më mirë nga ajo
Hez cfarë po ben
më një gocë si ajo?
 
Ajo vesh taka
Unë vesh atlëte
ajo ështe kapiteni nxitës i tifozëve
jam në shkallë në stadium
duke ëndërruar për ditën
kur do zgjohesh dhe do kuptosh
se ajo që po kërkojë
ishte ketu që gjithë kohën
 
Nese mund ta shikoje atë
Jam ajo që të kupton
jam këtu që në fillim
pse nuk mund ta shikosh
ti përket më mua
duke ndenjur me ty
duke pritur që dera mbrapa
gjithë këtë kohë
si nuk mund të mos e dije zemer
ti përket më mua
ti përket më mua
 
oh ,u kujtova kur ti po ngasje makinen që shtepija imë
në mes të nates
Jam ajo që të bën të qeshësh
kur e di që je gati për të qarë
I di të gjitha këngët e tua të preferuara
dhe ti më thua për ëndrrat ë tua
mendo E di që ti përket më mua
Mendo e di që eshtë me mua
 
pse nuk mund ta shikosh
Jam ajo që të kupton
Jam këtu që nga fillimi
keshty që pse nuk mund ta shikosh
ti përket më mua
duke ndenjur me ty
duke pritur që dera mbrapa
gjithë këtë kohë
si nuk mund të mos e dije zemer
ti përket më mua
ti përket më mua
ti përket më mua
e ke vetem menduar që ndoshta
ti përket më mua
ti përket më mua
 
evita prifti দ্বারা মঙ্গল, 24/05/2016 - 14:10 তারিখ সাবমিটার করা হয়
HelloCute এর অনুরোধের জবাবে যোগ করা হলো
ইংরেজী

You Belong With Me

মন্তব্যসমূহ