Kaliopi - Crno i belo (Црно и бело)

Advertisements
Mazedonisch

Crno i belo (Црно и бело)

Во очи сега гледај ме
Не сум губитник ти знај
Не се предавам до крај
Нема раѓање без паѓање
 
Отвори душа признај ми
Што сме сега јас и ти
Пола мое во тебе
А пола твое спие во мене
Ајде сега гушни ме до небо дигни ме
 
Црно и бело е сè
Една вистина и една лага
Иако заедно сме
Јас бирам среќа ти бираш тага
 
Црно и бело е сè
Добро и лошо ништо не ги дели
Дај сега насмевни се
Денот ме води во ноќи бели
 
Во очи сега гледај ме
Таму ти ќе најдеш сè
Ајде предај се до крај
За ново раѓање, со мене
 
Отвори душа признај ми
Што сме сега јас и ти
Пола мое во тебе
А пола твое спие во мене
Ајде сега гушни ме до небо дигни ме
 
Црно и бело е сè
Една вистина и една лага
Иако заедно сме
Јас бирам среќа ти бираш тага
 
Црно и бело е сè
Добро и лошо ништо не ги дели
Дај сега насмевни се
Денот ме води во ноќи бели
 
Црно и бело е сè
Една вистина и една лага
Иако заедно сме
Јас бирам среќа ти бираш тага
 
Црно и бело е сè
Добро и лошо ништо не ги дели
Дај сега насмевни се
Денот ме води во ноќи бели
 
Црно и бело е сè
 
Von ivank23 am So, 04/03/2012 - 18:06 eingetragen
Zuletzt von Natoska am Do, 02/10/2014 - 17:32 bearbeitet
Danke!

 

Advertisements
Video
Kaliopi: Top 3
Kommentare