Maja Odžaklievska - Ne dopiraj me (Не допирај ме)

Advertisements
Mazedonisch/Romanization/Transliteration

Ne dopiraj me (Не допирај ме)

Те молам оди од мене
Со своите болки замини
Те сакам и проколнувам
да те тешам не можам
 
Те молам оди од мене
Повеќе не ти припаѓам
Без зборој остави ме
Во љубов да верувам
 
Не, не допирај ме!
Нема љубов во тебе
Има некој што посакува
Сиот свет да го стави пред мене
 
Не, не допирај ме!
Нема љубов во тебе
Има некој што посакува
Сиот свет да го стави пред мене
 
Не, не, не, не допирај ме!
Дадов душа, сѐ сништа, сè за тебе!
Со надеж во ѕвездите,
сакам љубов сто ќе остане
сакам љубов сто ќе остане!
 
Von LinervaLinerva am So, 26/09/2010 - 12:29 eingetragen
Zuletzt von san79san79 am Mo, 11/01/2016 - 11:04 bearbeitet
Danke!

 

Advertisements
Video
Übersetzungen von „Ne dopiraj me (Не ...“
Maja Odžaklievska: Top 3
Kommentare