Werbung

Soni Malaj - Shpirti Im Binjak

  • Künstler/in: Soni Malaj
  • Übersetzungen: Englisch #1, #2, #3, Italienisch, Kroatisch, Niederländische Dialekte
  • Anfragen: Französisch
Albanisch
A A

Shpirti Im Binjak

Sa herë zgjohem në mëngjes,
Pranë dritares time shkoj,
Dhe me kokën lart në qiell për ty mendoj.
 
I lutem zotit për çdo ditë,
Nga e keqja të të mbroj,
Derisa edhe kjo botë të ekzistoj.
 
Veç një këngë, unë s'kam më shumë,
Që nga vetja t'a ofroj,
Jemi larg tani dhe krahët na mungojnë.
 
Google's translation of the other missing parts isn't that clear and easy to fix:
 
Sa herë prapë të dashuroj,
Pak nga ty do të provoj,
Por me dhimbjen do më duhet ta pranoj...
 
Trupin të ta prek...
Do bie unë si floke dëbore...
 
Von GastGast am Fr, 01/01/2010 - 00:00 eingetragen
Zuletzt von CherryCrushCherryCrush am Mo, 07/09/2015 - 11:35 bearbeitet
Danke!

 

Werbung
Video
Soni Malaj: Top 3
Bitte hilf mit, „Shpirti Im Binjak“ zu übersetzen
Kommentare