Zaimina Vasjari - Zarfe Trendafilash

Albanisch

Zarfe Trendafilash

Trendafilat neper letra
pa adresë por unë e di,
hapa derën nuk të gjeta
veç nje letër marr nga ty,
sa herë që dëgjoj trokitje
zemra ndal kur nuk je ti,
smundem të kërkoj unë falje
kam shumë frikë.
 
skam faj se ti më le, tani e vetme je
sduron kjo zemra ime
dhe ti fal ato gabime.
ti më le, tani e vetmje je
sduron kjo zemra ime
dhe ti fal ato gabime.
shpirti sfle, ka mall tani që sje,
trëndafil ti je.
 
nëpër çdo petal unë gjeta
të shënuar emrin tim,
nuk kërkoj që të më falësh
më mjafton një trëndafil,
do të doja të thërrisja
emrin tënd me plot fuqi,
kam gabuar,
as në ëndërr smë vjen ti.
 
trëndafilat nëpër letra
pa adresë por unë e di,
hapa derën nuk të gjeta
veç nje letër marr nga ty.
 
ndoshta ti më nuk do kthehesh
dikë tjetër do kërkosh,
por mëso si unë të duash
mos tradhëto.
 
skam faj se ti më le, tani e vetme je
dhe ti fal ato gabime.
sduron kjo zemra ime
shpirti sfle, ka mall tani që sje,
[translated above]
 
Von _SaRa_ am Fr, 01/01/2010 - 00:00 eingetragen
Zuletzt von phantasmagoria am Sa, 25/02/2017 - 18:09 bearbeitet
Danke!
Übersetzungen von "Zarfe Trendafilash"
Zaimina Vasjari: Top 3
Kommentare