Werbung

Alıştım Susmaya (Albanisch Übersetzung)

  • Künstler/in: Emre Aydın
  • Lied: Alıştım Susmaya 18 Übersetzungen
  • Übersetzungen: Albanisch, Arabisch, Aserbaidschanisch, Deutsch, Englisch #1, #2, #3, Französisch, Griechisch, Indonesisch #1, #2, #3, Japanisch, Kasachisch, Persisch, Rumänisch, Russisch, Ungarisch
Albanisch ÜbersetzungAlbanisch
A A

U mësova duke heshtur

Shumë e vështirë ndonjëherë
Me zë të lartë të hesht
Fshehja vetveten
Nga vetja jote nuk mund të heqësh dorë
 
Shumë e vështirë ndonjëherë
'Ndoshta ata' janë mbledhur
Dhe për të të mbajtur ty
Madje edhe pavarësisht teje
 
Nëse ke ftohtë më thuaj menjëherë
Dritaret janë të mbyllura për mua
E lashë ashtu le të mbetet
Të koklavitura si ne
 
Kohën kur të më duash mua
U mësova duke heshtur
Nuk kam qarë aspak, nuk kam qarë
U mësova duke heshtur
 
Kohën kur të më duash mua
U mësova duke heshtur
Ende ftohtë ftohtë ende
U mësova duke heshtur
 
Shumë e vështirë ndonjëherë
Për të marrë frymë
Dhe të drejtën për të emigruar
Në klimën tuaj
 
Ti mua
Të mbetet tek ti
Më e dashura. Gënjeshtër
 
Danke!
Von umer.brruti.3umer.brruti.3 am Di, 11/11/2014 - 12:56 eingetragen
TürkischTürkisch

Alıştım Susmaya

Kommentare