Atiku Ajur (Transliteration)

Transliteration
A A

Atiku Ajur

Tansah eling omongmu
Nalika kowe pamit rabi
Kaget atiku ngene rasane
Ajur sajeroning dhadhaku
 
Kokblenjani sumpahmu
Ndek biyen kae ana kene
Tega tegae ngapusi aku
Kowe rabi malah karo mantanmu
 
Ajur atiku
Rasane remuk dhadhaku
Krungu pamitmu
Ngajak pisahan aku
 
Aku ora ngerti
Apa ta salahku
Kowe malah pilih
Balen karo mantanmu
 
Aku berkorban
Kanggo rasa tresna iki
Tetep atiku tetep
Dakbelani
 
Nanging nyatane
Kowe malah ra ngerti
Gawe lara ati
Ajur rasa tresna iki
 
Satenane aku nelangsa
Yen mbokgawe cidra
Nanging saiki kudu lila
Merga kowe
 
Wis ra duweni tresna
Tansah eling omongmu
Nalika kowe pamit rabi
Kaget atiku ngene rasane
Ajur sajeroning dhadhaku
Kokblenjani sumpahmu
Ndek biyen kae ana kene
Tega tegae ngapusi aku
 
Kowe rabi malah karo mantanmu
Ajur atiku, rasane remuk dhadhaku
Krungu pamitmu ngajak pisahan aku
 
Aku ora ngerti apa ta salahku
Kowe malah pilih balen karo mantanmu
 
Danke!
Von dksetiavandksetiavan am Sa, 16/10/2021 - 06:06 eingetragen
Auf Anfrage von Stepan AkchurinStepan Akchurin hinzugefügt.
Kommentare des Autors:

Transliterated to standard Javanese spelling

Atiku Ajur

Übersetzungen von „Atiku Ajur“
Transliteration dksetiavan
Nella Kharisma: Top 3
Kommentare
Read about music throughout history